حمیدرضا شافعی روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید شمار ناوگان اتوبوسی در مرکز استان به ۹۰ دستگاه افزایش یابد و بر این اساس ۲۵ تا ۳۰ دستگاه دیگر تامین شود.
وی افزود: اکنون ۷۰ دستگاه اتوبوس در شهر بجنورد برای جابه جایی شهروندان به کار گرفته می شود که تمامی این ناوگان به سن فرسودگی رسیده و نیاز به نوسازی دارد.
وی با اشاره به پیگیری ها برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت برای بازسازی ناوگان اتوبوسی در شهر بجنورد اظهار داشت: این تسهیلات با همکاری صندوق کارآفرینی و امید پرداخت می شود و سهم مرکز استان در این زمینه دریافت هشت میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت است.
رییس سازمان حمل بار و مسافر شهرداری بجنورد افزود: بر اساس مجوزها با این میزان اعتبار باید ۴۰ دستگاه اتوبوس شهری بجنورد بازسازی و تعمیر اساسی شود اما این اعتبار پاسخگوی تعمیر این تعداد ناوگان نیست.
وی خاطرنشان کرد: در مجوزها، برای تعمیر اساسی هر دستگاه اتوبوس چهار میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی در نظر گرفته شده است ما تعمیر اساسی بیش از این رقم نیاز دارد و به ناچار باید تعداد اتوبوس کمتری بازسازی کنیم.
شافعی، تامین وثیقه را از مشکلات برای دریافت این تسهیلات عنوان کرد و افزود: اکنون ۵۹۷ میلیون تومان آورده از محل بند الف تبصره ۱۸ و مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان از محل منابع داخلی تامین شده و قرار است صندوق کارآفرینی امید معادل سه برابر آن تسهیلات پرداخت کند.
رییس سازمان حمل بار و مسافر شهرداری بجنورد خاطرنشان کرد: اتوبوس های شهرداری در ۱۳ خط به شهروندان بجنورد خدمات می دهند البته اکنون باتوجه به تعطیلی دانشگاه ها، اتوبوس ها در ۱۰ خط فعال هستند.
بجنورد، مرکز خراسان شمالی ۲۱۰ هزار نفر جمعیت دارد و روزانه ۳۵ تا ۴۰ هزار مسافر (قبل از شیوع ویروس کرونا ) با ناوگان اتوبوسی شهر جابه جا می شوند.