حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام روز شنبه در سومین جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان بر حضور در فضای مجازی همراه با سواد رسانهای تاکید کرد و افزود: جوانان و نوجوانان باید عرصه فضای مجازی را به یک فرصت ایدهآل تبدیل کنند تا از اینکه فضای مجازی یک تهدید برای جوانان باشد، جلوگیری شود.
وی اظهار داشت: فضای مجازی امروز با مشکلات مختلف مواجه است که کاهش دغدغه و مشکلات این حوزه به یک کار حاکمیتی و همراهی مردم برای کنترل این فضا و همچنین تولید محتوا نیاز دارد که برای تولید مجتوای مناسب نیاز به حمایت از تولیدکنندگان محتوا است.
امام جمعه شهرکرد بر نظارت و همکاری بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای فرهنگ عمومی، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر برای تولید محتوا تاکید کرد و گفت: تولید محتوا در فضای مجازی به سمت تولید محتوای درست و مطابق با نیازها باشد.
وی اظهار داشت: تولید محتوای مناسب برای فضای مجازی نیازمند ارائه آموزش کافی در خصوص معرفتهای دینی به جوانان و تربیت مربی است، تا زمینه فعال شدن حلقههای صالحین در مناطق مختلف و توسعه تولید محتوای مناسب در فضای مجازی فراهم شود.
نکونام بر اختصاص درصدی از بودجه دستگاههای اجرایی برای اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: اجرای طرح محله پیشران یکی از برنامههای مهم در حوزه گسترش امر به معروف و نهی از منکر است که باید این طرح در کل استان گسترش داده شود.
وی گفت برای توسعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر باید همه افراد فعال شوند و گروههای طلایهداران در محلهها و شوراهای امر به معروف در دستگاههای اجرایی فعال شوند تا این فریضه در سطح جامعه همگانی شود.
امام جمعه شهرکرد بر فعال شدن روحیه خیرخواهی و سلامتمحوری در شوراهای امر به معروف و نهی از منکر طلایهداران آن در سطح استان تاکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ امر به معروف در مدارس یک ضرورت است.
وی اظهار داشت: استفاده از لباسها و مدلهای نامتعارف و خاص در مدارس ترویج منکر است و مدیران مدارس باید نسبت به این مساله حساس باشند و شورای امر به معروف را در مداس فعال کنند تا مسائل و مشکلات در مدارس بررسی شود و با روحیه اصلاحگری با آن منکرات برخود شود.
گروههای دانشآموزان پیشران در مدارس چهارمحال و بختیاری فعال میشود
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری، از فعال شدن گروههای دانشآموزان پیشران در مدارس استان خبر داد و گفت: طرح و برنامه اجرای تشکیل این گروهها در استان تهیه و تنظیم شده است.
حجتالاسلام ابوالفضل احمدی افزود: اجرای طرح محله پیشران، شهر پیشرفته در سطح شهر شهرکرد با استفاده از ظرفیت جوانان، نوجوانان و مردم در قالب گروههای محله محور در ۲ حوزه و نوجوان و جوانان اجرایی شده است.
به گفته وی، سلامت و پیشرفت در حوزه بهداشت، پیشگیری و درمان از شاخصههای پیشرفت و توسعه یک محله است و جهاد پیشرفت، مدرسه پیشرفت، نشاط و پیشرفت، رسانه پیشرفت و دولت پیشرفت از شاخصها اجرای این طرح است.
وی به راهاندازی سامانه امر به معروف و نهی از منکر در استان اشاره کرد و گفت: در این سامانه بخشی برای دریافت گزارش از دستگاههای اجرایی و یا سایر مسائل بارگذاری شده است.
به گفته وی، تهیه بانک اطلاعاتی از گروههای محلهمحور، ثبت مقالات، طرحها و ایدههای مردمی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر و عضوگیری و آموزش نیز در این سامانه بارگذاری شده است.
به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان و جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.