امام جمعه شهرکرد:امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه نهادینه شود

شهرکرد -ایرنا- نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر یک فریضه واجب و زیربنای همه‌ احکام اسلامی است ،گفت: این امر واجب در جامعه مورد غفلت و فراموشی قرار گرفته است و این فریضه باید در جامعه نهادینه شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد علی نکونام روز سه‌شنبه در جلسه شورای سیاست‌گذاری ستاد احیای امربه‌معروف و نهی از منکر استان افزود: امر به معروف و نهی از منکر باید به صورت جامع و به عنوان فرهنگ در جامعه نهادینه شود که این امر تاکنون انجام نشده و مورد بی‌مهری قرار گرفته است.

وی با انتقاد از حاضر نشدن برخی مدیران عضو این ستاد در جلسه اظهار داشت: این جلسه به منظور بررسی مشکلات و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است و برخی مدیران دستگاه‌های متولی امر فرهنگی و این فریضه، در بسیاری از جلسات حاضر نمی‌شوند.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر از مسائل مهم در جامعه است و باید یک نگاه همگانی، جامع نسبت به این مساله انجام شود،گفت: فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر باید به عنوان یک فرهنگ عمومی در جامعه نهادینه شود که اکنون این امر اجرایی نشده است.

به گفته وی، مقام معظم رهبری انتظاراتی را از همه آحاد جامعه برای اجرای این فریضه دارند و میان مطالبه و انتظار رهبری و آنچه در جامعه حاکم است فاصله عمیق وجود دارد.

نکونام افزود: برخورد با منکرات و ضدارزش‌ها در جامعه با رویکردهای جدید باید اجرا شود و نباید برای مقابله با این ضد ارزش‌ها از رویکردهای سلبی استفاده کرد و باید مرزهای اخلاقی را در جامعه توسعه داد که این امر نیاز به عمل، تقویت انگیزه و تغییر نوع نگاه دارد.

وی به گسترش بدحجابی در جامعه اشاره کرد و گفت:به منظور ترویج فرهنگ حجاب، باید از زنان محجبه در ادارات، نهادها و سایر اماکن عمومی تقدیر کرد تا فرهنگ حجاب و چادر در جامعه نهادینه شود.

امام جمعه شهرکرد از کمرنگ شدن استفاده از چادر در بین مردم انتقاد کرد و افزود: نباید در جامعه اسلامی اجازه داده شود که ارزش چادر کمرنگ شود و باید در مقابل برخی افراد و نقشه‌ها که برای مقابله با چادر تلاش می‌کنند، ایستاد.

به گفته وی، چادر سبب سلامت و عفت جامعه می‌شود و هیچ مشکلی برای کار و فعالیت زنان ایجاد نمی‌کند.

وی با اشاره به اجرای طرح محله پیشران و شهر پیشرفته در استان افزود: اهداف این طرح به دنبال مطالبه‌گری از مدیران و دستگاه‌های اجرایی نیست و باید از توان و ظرفیت محل برای آبادانی محل و منطقه استفاده کرد.

دوره آموزشی طرح "محله پیشران، شهر پیشرفته" در شهرستان بروجن برگزار می‌شود

دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به تصویب طرح محله پیشران، شهر پیشرفته در استان افزود: دوره آموزشی این طرح برای رسیدن به محله پیشران و شهر پیشرفته ۲۴ و ۲۳ تیرماه در شهرستان بروجن برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام ابوالفضل احمدی افزود: این طرح با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تشکیل هسته‌های امر به معروف و نهی از منکر محله‌محور طراحی شده است تا در راستای مطالبه‌گری، بررسی مسائل و مشکلات و ارائه راهکار در شهرها و مناطق مختلف با همکاری جوامع محلی همان منطقه فعالیت شود.

وی در ادامه از برخی بی‌حجابی و بدحجابی در سطح استان به خصوص در برخی مناطق انتقاد کرد و گفت:باید از ظرفیت مردمی در مناطق مختلف برای اجرای برنامه‌ها فرهنگ‌سازی استفاده شود.

۱۷۰۰ دیده‌بان پیشگیری در استان فعال است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال بختیاری نیز گفت:هم‌اکنون یک‌هزار و ۷۰۰ دیده‌بان پیشگیری در استان فعالیت دارند که مطالبات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، مشکلات و کاستی‌های موجود در استان را بررسی و در سامانه دیده‌بان ثبت می‌کنند.

سید محمد موسوی افزود: دادگستری در اجرای طرح محله پیشران و شهر پیشرفته ورود پیدا کرده تا در راستای دستورالعمل مشارکت مردمی و مطالبه‌گری اجتماعی از نظر احیاء حقوق عامه، اقدام کند.

وی به تشکیل یک کمیته بررسی مطالبات اجتماعی در استان اشاره کرد و گفت: مطالبات اجتماعی یکی از راه‌های احیای حقوق عامه و آزادی‌های مشروط است.

موسوی به افزایش مشارکت مردم در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد و گفت:باید مطالبه گری در جامعه نهادینه شود.

به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹هزار نفر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha