مهاباد- ایرنا- امام جمعه میاندوآب‌ با بیان اینکه توهین و تخریب مسوولان شهرستان به بهانه انتقاد دور از رسالت یک رسانه است، گفت: اگر هدف رسانه‌ها کمک به اصلاح امور است، در صورت احساس کم کاری باید ابتدا به اطلاع مدیر مربوطه برسد و در صورت نرسیدن به نتیجه، رسانه‌ای شود.

حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده روز شنبه در آیین جشن بیست و چهارمین سال فعالیت هفته نامه قلعه میاندوآب که در دفتر این هفته نامه ترتیب یافته بود، با بیان اینکه تاکنون با اختلاف کاری پیش نرفته است، اظهار داشت: اکنون زمان همدلی و اتحاد است و باید رسانه‌ها در این زمینه به پیشرفت و توسعه جامعه کمک کنند.

وی با بیان اینکه همچنین ظرفیت شبکه‌های اجتماعی بهترین‌ روش برای آگاه سازی جامعه و انعکاس مشکلات مردم به اطلاع مسوولان است، افزود: انتساب برخی القاب به خبرنگاران تحت عنوان خبرنگار حکومتی بیجا و درست نیست و اگر هدف کمک به اصلاح و پیشرفت نظام است، همه باید پای کار باشند.

امام جمعه میاندوآب‌ با بیان اینکه عصر کنونی عصر ارتباطات است و بهترین راه ارتباط مسوولان و مردم با یکدیگر رسانه است، اظهار داشت: تقویت رسانه‌ها به عنوان ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران از وظایف دولت است و در این برهه باید بر روی رسانه‌ها سرمایه گذاری شود.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده اضافه کرد: اکنون بیشتر کشورهای دنیا اگر از نظر نظامی هزینه می‌کنند چند برابر آن را برای رسانه‌ها و تبلیغات هزینه می‌کنند.

وی با بیان اینکه از نظر روانشناسان تبلیغ موضوعی برای بارها در جامعه که حتی واقعیت هم نداشته باشد به مرور به فرهنگ تبدیل می‌شود، افزود: به همین خاطر بدون رسانه حاکمیت پیشرفت نمی‌کند و مسوولان کار هم نمی‌توانند مردم را در جریان اقدامات انجام گرفته قرار دهند و باید از ظرفیت رسانه‌ها به نحو مطلوب استفاده شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به گسترش تکنولوژی و شبکه‌های اجتماعی و تغییر سبک زندگی مردم، اظهار داشت: با توجه به تغییرات ایجاد شده، مردم برای روزنامه و هفته نامه هزینه نمی‌کنند و با توجه به امکانات موجود همزمان و به صورت آنلاین و دلخواه می‌توانند همه روزنامه‌ها را رصد و مطالعه کنند.

وی با بیان اینکه به همین خاطر نیاز است رسانه‌های مکتوب میاندوآب‌ به صورت مجازی فعالیت کنند، گفت: اکنون گرایش و سبک زندگی مردم به شکل محسوسی تغییر یافته و باید در حوزه‌های مختلف براساس ذائقه مردم فعالیت داشت.

امیدآفرینی در جامعه رسالت اصلی خبرنگاران است

فرماندار میاندوآب‌ هم در این آیین گفت: در عصر حاضر یکی از راه‌های حکمرانی مطلوب استفاده از ظرفیت رسانه‌هاست به طوری که رسانه‌ها نظیر شمشیر دولبه عمل می‌کنند ولی براساس شناختی که دارم رسانه‌های میاندوآب‌ برای صلاح شهرستان گام بر می‌دارند.

حسام شیرازه‌محبت با بیان اینکه نحوه رساندن مطلب توسط رسانه‌ها و توجه به جوانب مثبت و منفی آن خیلی مهم است، افزود: ابتدا باید رسانه‌ها اخلاق را سرلوحه کار خود قرار دهند و فعالان این عرصه باید هنگام نگارش مطلبی علیه مسوولی باید خود را جای او بگذارند و عواقب انتشار آن در جامعه را مدنظر قرار دهند.

وی با بیان اینکه براساس منویات مقام معظم رهبری باید بحث آبرو و حیثیت افراد در رسانه‌ها مورد توجه قرار گیرد، گفت: معظم له حتی در دیدار با گروه‌های مطالبه گری بر خودداری از کلی گویی در مورد موضوعی تاکید و ورود مصداقی به آن را از وظایف دستگاه قضایی می‌دانند.

وی با بیان اینکه یکی از ابزارهای مدرن در عرصه امر به معروف و نهی از منکر رسانه‌ها هستند، اظهار داشت: با پیروی از حکومت حضرت علی (ع) که مردم به راحتی مشکلات خود را مطرح می‌کردند، نقد حاکمیت هم یکی دیگر از رسالت رسانه‌هاست که با یادآوری کاستی‌ها، در جهت برطرف کردن مشکلات تلاش می‌کنند.

فرماندار میاندوآب‌ امیدآفرینی در جامعه را رسالت‌ دیگر خبرنگاران برشمرد و اظهار داشت: اکنون رسانه‌های بیگانه به حد کافی سیاه‌نمایی کرده و جوانان و خانواده‌ها را نشانه گرفته‌اند.

شیرازه محبت با بیان اینکه رسانه‌های مختلف با پشتیبانی برخی مراکز جهانی، انقلاب اسلامی را مورد هدف قرار داده اند، افزود: این رسانه‌ها سعی در خلاف واقع نشان دادن اقدامات نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری همیشه در سخنان خود به امید آفرینی در جامعه اشاره می‌کنند، گفت: همه دولت‌ها هم در جهت امیدآفرینی و آینده روشن کار خود را پیش برده‌اند و رسانه‌ها هم باید در کنار توجه به کم و کاستی ها، از امیدوار کردن جامعه نباید غافل شوند که این امر کار رسانه‌ها را سخت می‌کند.

بازدید از آرشیو ۲۴ ساله نشریه‌ قلعه که حاوی نسخه‌های منتشر شده این نشریه و نمایندگی هفته‌نامه‌ها و روزنامه‌های مختلف در میاندوآب طی این مدت، بازدید از موزه عکس این نشریه، تجلیل از مشوق اصلی این نشریه‌ها در میاندوآب (مدیرعامل فعلی نمایشگاه‌های بین‌المللی و دایمی میاندوآب‌) و بریدن کیک ۲۴ مین سال فعالیت این نشریه توسط مسوولان از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده برای حضور مسوولان در دفتر این نشریه‌ها بود.

در میاندوآب چهار هفته‌نامه شامل "قلعه"، "گشایش"، "طرز" و "یاشایش" منتشر می‌شوند.

همچنین در این شهرستان  پایگاه خبری الکترونیکی شامل "میاندوآب‌ سسی"، "زرین‌ خبر" و "میاندوآب‌ پرس" فعالیت دارند.