میرحامد اختری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تشدید اقدامات حفاظتی در تمامی نقاط گیلان انجام می شود اما اکنون به طور ویژه در شهرستان تالش در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات حفاظتی طرح ضربتی طی ماه جاری در شهرستان تالش با استفاده از نیروهای زبده به صورت ۲۴ ساعته انجام و منتج به اقدامات خوبی شد و همچنان ادامه دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان بیان داشت: در اجرای این طرح ضربتی از هشتم تا چهاردهم ماه جاری، در بازدید از ۲۵ کارگاه، کارخانه چوب بری و منازل "با دریافت حکم قضایی" در شهرستان تالش، چهار کارگاه متخلف دارای چوب غیرمجاز کشف شد.
وی با اشاره به استقرار پست ایست و بازرسی از ۳۰ خودروی مشکوک در اجرای طرح ضربتی در راستای تشدید اقدامات حفاظتی گفت: در این ارتباط نیز ۲ دستگاه خودروی دارای چوب آلات قاچاق کشف شده است.
اختری با بیان اینکه در اجرای طرح ضربتی در شهرستان تالش ۱۹۵ اصله چوب آلات قاچاق با حجم ۷.۵ مترمکعب و ۴.۵ استر هیزم کشف شد، افزود: در راستای جلوگیری از رفع تصرف تبصره یک ماده ۵۵ نیز در جنگل ۲ فقره و در مرتع نیز ۲۱ فقره رفع تصرف انجام شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان با اشاره به همکاری مراجع قضایی، فرمانداران، دستگاه های امنیتی و انتظامی در این ارتباط اظهار داشت: در اجرای تشدید اقدامات حفاظتی منابع طبیعی گیلان با شناسایی شهرستان شفت بعنوان محل گذر قاچاق چوب و پیشگیری از تحرکات در این زمینه وضعیت از حالت بحرانی در آمد.
گیلان به عنوان خطه سرسبز کشور دارای ۵۶۵ هزار هکتار جنگل و ۲۲۴ هزار هکتار مرتع است.