اعظم باقری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: نزدیک به ۶ هزار و ۶۴۲ نفر از اتباع کشور افغانستان به صورت مجاز در این شهرستان سکونت دارند که تاکنون چهار هزار و ۱۸۰ نفر از آنان نوبت نخست واکسن کرونا را دریافت کردند.
وی افزود: اتباع خارجی آران و بیدگل میتوانند پس از دریافت کد خانوار از مرکزهای بهداشتی مربوطه برای تزریق واکسن به مرکزهای واکسیناسیون در این شهرستان مراجعه کنند.
وی ادامه داد: تاکنون از مجموع ۱۵۵ مادر باردار اتباع خارجی واجد شرایط در آران و بیدگل، ۴۱ نفر واکسن کرونا دریافت کردند.
واکسینه شدن بیش از ۶۶ درصد آران و بیدگلیها
سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با یادآوری اینکه نزدیک به ۹۱ هزار نفر از جمعیت این شهرستان بالای ۱۲ سال هستند، اظهار داشت: از این تعداد، تاکنون نزدیک به ۶۱ هزار نفر علیه کرونا واکسینه شدند که حدود ۶۶ درصد جمعیت جامعه هدف را تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون رده سنی ۱۲ سال به بالا در آران و بیدگل همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: حدود ۴۳ هزار نفر از جمعیت هدف این شهرستان هم نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کردند که افزون بر ۴۵ درصد جامعه هدف را تشکیل میدهند.
وی افزود: هم اکنون در چهار مرکز در شهر آران و بیدگل تزریق واکسن کرونا انجام می شود، در حالی که پیشتر فقط در یک مرکز تجمیعی واقع در سالن ورزشی دانشگاه پیام نور انجام می شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با اشاره به تغییر وضعیت کرونایی این شهرستان از آبی به زرد گفت: انتظار میرود رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچنان افزایش یابد تا شاهد تبدیل وضعیت کرونایی به وضعیت سفید باشیم.
باقری به ضرورت رعایت فاصلهگذاری اجتماعی شهروندان، استفاده از ماسک به صورت مستمر و اجرای دقیق شیوهنامههای بهداشتی اشاره و اضافه کرد: وضعیت شیوع کرونا در این شهرستان ناپایدار است و در این شرایط ضرورت دارد علاوه بر استقبال از واکسیناسیون، از ماسک به عنوان بهترین راه پیشگیری استفاده شود.
وی یادآور شد: تنها خواسته کادر درمان از همشهریان این است که از دورهمی، حضور در مکانهای شلوغ و ترددهای غیرضروری خودداری کنند و استفاده از ماسک را همچنان جدی بگیرند.
شهرستان آران و بیدگل با جمعیت بیش از ۱۰۳ هزار نفر در فاصله ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
ویروس کرونا (COVID-۱۹) اواسط دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» کشور چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در این کشور اعلام کرد؛ این ویروس در نهایت به همه کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشت تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی توصیه شده است.