علیرضا نصری روز شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: در کنار تامین این مقدار آب، اصلاح شبکه لوله کشی و آبرسانی در روستاها نیز باید اصلاح و تعمیر اساسی شود تا از هدررفت آب جلوگیری شود.
وی ادامه داد: در ابتدای دوره اول دولت سابق از نظر تولید آب و برق در قشم در نقطه صفر بودیم و هم اکنون علاوه بر آب، ۳۶۰ مگاوات برق در قشم تولید میشود که جزیره را از این نظر بینیاز کرده است.
فرماندار قشم تصریح کرد: تا پایان سال نیز ۴۰۰ مگاوات برق به تولید این انرژی در جزیره قشم اضافه میشود و مازاد آن به سرزمین اصلی انتقال مییابد.
وی اظهار کرد: مشکلات موجود در قشم به دلیل دوگانگی مدیریتی ایجاد شده که با تعامل خوبی که در دوران مدیریت آقای درویش پور ایجاد شد، بسیاری از مسایل حل شد.
به گزارش ایرنا، صبح امروز با حضور دبیرشورایعالی مناطق آزاد کشور، معاونان، استاندار هرمزگان، ائمه جمعه و جماعت شیعیان و اهل سنت قشم، فرماندار و فرماندهان نظامی و انتظامی، بزرگان و معتمدان جزیره قشم و جمعی از خانواده ایثارگران از خدمات ۶ ماهه علی درویش پور تقدیر شد و افشار فتحالهی به عنوان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم منصوب شد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.