به گزارش ایرنا، دکتر «محمدنبی احمدی» عصر یکشنبه در آیین نکوداشت نودانشجویان دانشگاه رازی با اشاره به قدرت بازدارندگی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: امروز قدرت موشکی ایران در دنیا زبانزد است و به واسطه این قدرت و دستاوردهای عظیم است که دشمنان جرأت تعدی به آب و خاک این سرزمین را ندارد و لذا ما باید بر توان موشکی، نظامی و قدرت بازدارندگی کشورمان بیفزاییم.
وی در ادامه با آرزوی موفقیت برای نودانشجویان، توصیههایی به آنها داشت و گفت: از شما فرزندان عزیزم میخواهم که باهدف و برنامهریزی در دانشگاه به تحصیل و کسب علم و معرفت بپردازید، اگر خواهان موفقیت هستید حتما در درسهای خود برنامهریزی کنید و بدانید که خونهای مطهر شهدا ریخته شده تا ما در امنیت و آرامش به زندگی و کار و تحصیل بپردازیم و لذا باید قدر نعمتهای خود را بدانیم.
سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه بار دیگر بر تحصیل هدفمند و مبتنی بر برنامهریزی توسط نودانشجویان تأکید کرد و گفت: برنامهریزی باعث نظم، شور و اشتیاق و آرامش در فعالیتها میشود. برای رسیدن به رؤیاهای خود برنامهریزی کنید تا بتوانید کنترل زندگی خود را در دست بگیرید.
وی یادآور شد: دانشجویان در مسیر کسب علم از توکل به خدای متعال غافل نشوند و همه توان خود را به کار گیرند و با اعتقاد و ایمان و برنامهریزی صحیح مسیر پیشرفت و کسب علم و دانش را طی نمایند، در این راستا انتخاب هدف به مسیرتان جهت میدهد و سپس از امکانات موجود به بهترین نحو استفاده نمایید.
احمدی، دانشجویان را سرمایه کشور دانست و افزود: در احادیث دینی آمده است: «کسی که به جاده علم و دانش قدم بگذارد، خداوند او را به سوی بهشت رهنمون خواهد شد و فرشتگان بال و پر خویش را با میل و رغبت زیر پاهای اهل علم میگسترانند.» بنابراین دانشجویان در کنار تحصیل علم و دانش، ارتباط عمیقی با قرآن، ادعیه و آموزههای دینی داشته باشند.
سرپرست دانشگاه رازی یادآور شد: پیشرفتها و توفیقات علمی کشورمان، مرهون مجاهدت علمی با تکیه بر برنامهریزی هدفمند شما دانشجویان عزیز است، اگر با برنامهریزی به تحصیل بپردازید، نمود کلام ارزشمند «العلم سلطان و العلم نور» تحقق خواهد یافت.
احمدی در پایان تاکید کرد: امکانات لازم برای تحصیل و کسب علم در کشور فراهم است و همه ما باید در تعهد به این آب و خاک برای پیشرفت و بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش کنیم.
حوزه فرهنگ روح تربیت و انسانیت است
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در این مراسم ضمن خیرمقدم به نودانشجویان ابراز امیدواری کرد: با گذر از دوره بیماری منحوس کرونا، در آینده نزدیک شاهد حضور گرم دانشجویان و برگزاری حضوری مراسم باشیم.
دکتر «طهماسب علیپوریانی» دوران دانشجویی را از مهمترین دوره زندگی افراد دانست و خطاب به نودانشجویان افزود: دانشگاه یک مکان مقدس است و ورود به دانشگاه نقطه عطف زندگی افراد محسوب میشود، امیدوارم این نقطه عطف به عنوان یکی از بهترین و خاطرهانگیزترین لحظات زندگی شما باشد.
وی با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج و تبریک این ایام گفت: این هفته به تعبیری هفته ایثار و عشق است و امیدواریم با روحیه و منش بسیجی وارد دانشگاه شویم و بسیجی نیز از دانشگاه خارج شویم و بسیجی از دنیا برویم و به فرمایش امام راحل (ره)، آرزوی ما این باشد که خداوند متعال ما را با بسیجیان محشور نماید.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی در ادامه به اهمیت مقوله فرهنگ اشاره کرد و افزود: حوزه فرهنگ، روح تربیت و انسانیت است و همه ما باید در این عرصه مشارکت نماییم، بدون مشارکت و همراهی ۱۱ هزار دانشجوی خانواده دانشگاه رازی، فرهنگ نه روح و نه نشاط دارد.
وی، انجمنهای علمی- دانشجویی، تشکلهای دانشجویی و کانونهای دانشجویی را از مهمترین بخشهای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانست و گفت: هریک از این بخشها استعداد و پتانسیل اداره حوزه فرهنگی را دارد و باید از این ظرفیتها بهره برد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.
هم اکنون بیش از ۱۱ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.