به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «محمدنبی احمدی» در آیین تجلیل از فناوران و نوآوران علم و فناوری معاونت علمی سپاه نبی اکرم استان و خانه نخبگان استان کرمانشاه، افزود: اگر امروز به نقطهای رسیدیم که اسراییل را در جنگ ۳۰ روزه، ۲۳ روزه و نهایتا ۵۱ روزه زمینگیر میکنیم به برکت بسیج است.
وی اظهار داشت: وقتی انقلاب ما شکل گرفت بهخاطر زلزلهای که در دنیا به پا کردیم و هر ساله شدت آن بیشتر میشود به خاطر آن عظمت و بزرگی انقلاب بود و لازم بود نیرویی فراخور آن ایجاد شود لذا به همین دلیل بسیج تشکیل شد.
سرپرست دانشگاه رازی عنوان کرد: قبلا تصور میشد که بسیج تنها مختص زمان جنگ است اما اکنون میبینید که هرجا و هر بار بر زمین ماندهای است بسیج با پتانسیل ویژهای آن را بر میدارد.
وی اضافه کرد: در پنجم آذر ۶۸ بسیج عمومی تشکیل شد و حضرت امام فرمودند: بسیج یک حرکت همگانی است و مملکت همهاش باید نظامی باشد؛ لذا اکنون هم میبینید در همه عرصهها ورود پیدا کرده و همه معادلات جهانی را حقیقتا به هم ریخته است.
احمدی تاکید کرد: باید قدر بسیج را بدانیم و ارزش آن را با تمام وجود درک کنیم. بسیج تنها مربوط به سپاه پاسداران انقلاب نیست. بسیج کشاورزان، کارمندان، پزشکی و سایر اقشار را هم شامل میشود.
وی در ادامه گفت: امروز بسیج هژمونی آمریکا را دچار انقباض ژئوپولوتیک و ژئواستراتژیک کرده یعنی در منطقه از لحاظ راهبردی جاهایی که مِلک آمریکا بود اکنون از سیطره این کشور خارج شده است.
سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه اضافه کرد: امروز هر کشتی و ناو آمریکایی که ۱۰۰ متر به آبهای ما ورود پیدا کند پرچم جمهوری اسلامی را بالا میبرد. این موضوع نشان از عظمت جمهوری اسلامی دارد که به برکت بسیج است.
احمدی همچنین گفت: وقتی چهار کشتی پُر از بنزین را از جمهوری اسلامی ایران حرکت میدهیم و از ابتدای حرکت تهدید میکنند. ما آن را به ونزوئلا میرسانیم و با شمش طلا باز میگردیم قدرت و عظمت جمهوری اسلامی را به بسیج میرساند که همه به برکت نیروهای جهادی و انقلابی است.
وی تاکید کرد: در دنیا در عرصه نظامی هیچ کشوری نمیتواند تهدیدی برای جمهوری اسلامی باشد اما بدون تعارف نه در عرصه اقتصادی و نه فرهنگی خوب عمل نکردیم زیرا در زمینه دستاوردهای نظامی این باور جهادی، ولایی بسیار کارساز بوده لذا باید از آن الگو بگیریم و در همه زمینهها تلاش کنیم و این مهم نیاز به همدلی دارد.
دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.
دانشگاه رازی دانشگاه اول و مادر استان کرمانشاه است و غیر از آن بیش از ۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی نیز در استان با حدود ۹۰ هزار دانشجو فعال هستند.
نظر شما