کرمانشاه- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه برلزوم همکاری بین دانشگاه رازی با دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: ارتباط مستمر دانشگاه و صنعت، همواره نتایج مثبت و موثری داشته است.  

به گزارش ایرنا، «بهزاد باباخانی» دوشنبه شب در بازدید از دانشگاه رازی با رییس و برخی از روسای دانشکده‌ها و اعضای هیات علمی این دانشگاه دیدار و گفت و گو کرد.

وی در این دیدار ضمن تبریک انتصاب دکتر احمدی به ریاست دانشگاه رازی، استفاده از تجارب اساتید و دانش آموخته‌گان را در آسیب‌شناسی صنعت و اقتصاد استان لازم دانست و گفت: هرگاه ارتباط بین اساتید و دانش آموختگان دانشگاه با نیازهای اقتصادی استان عمیق و قوی بوده بخشی از خلاءها و کمبودها جبران شده است و از این رو باید تمام تلاش خود را به کار گیریم که این پیوندها تقویت و نهادینه شود.

باباخانی به ظرفیت‌های استان در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی اشاره کرد و گفت: تعدادی از پروژه های این سند از جمله در اسلام آبادغرب و سنقر در حال اجرا است و در روانسر و کنگاور نیز بزودی عملیات اجرایی پروژه ها آغاز خواهد شد.

وی در پایان ضمن ارایه یک جلد از سند نفت، گاز و پتروشیمی استان از مسوولان دانشگاه رازی دعوت کرد در بخش مطالعات پروژه ها، شناسایی فرصت های پایین دست، آموزش و توسعه زنجیره قیر طبیعی مشارکت نمایند.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه هم اکنون دارای سه واحد پتروشیمی فعال است و قرار است ۲ واحد دیگر در شهرستان‌های سنقروکلیایی و اسلام آبادغرب احداث شود.

دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.

هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.