به گزارش ایرنا، فرزاد ویسی روز دوشنبه در نشست مشترک با مسئولان شرکت پتروشیمی بیستون بر پیگیری طرح هدفمندی پایاننامهها تاکید کرد و گفت: در این راستا پایاننامههایی که در جهت تقاضای مشخص از واحدهای بیرونی و رفع مشکلات دستگاههای اجرایی باشد تا یک و نیم برابر قبل حمایت مالی میشوند و حمایتهای مالی برای پایاننامههایی که متقاضی بیرونی نداشته باشند، تا ۵۰ درصد کاهش مییابد.
وی اظهار داشت: ما آمادگی داریم تا به راحتی فضای همکاری با دستگاههای اجرایی را فراهم کنیم.
در ادامه رئیس دانشکده فنی و حرفهای دانشگاه رازی اضافه کرد: مراکز اثرگذاری در دانشگاه با هدف ارتباط با بیرون ایجاد شده که از آن جمله میتوان به استقرار مراکز آپا، مسفا و شرکتهای دانش بنیان در دانشگاه اشاره کرد.
محسن حیاتی افزود: اکثر طرحهایی که در این مراکز دنبال میشود با مشارکت مستقیم دانشجویان انجام میپذیرد.
مدیر کارآفرینی، پژوهشهای کاربردی و ارتباط با جامعه دانشگاه رازی نیز گفت: مرکز آموزشهای آزاد و مهارتی در دانشگاه فعال است و از رسالتهای اصلی این مرکز برگزاری دورههای آموزشی برای صنایع و سازمانهای خارج از دانشگاه است.
رضا بختیاری یادآور شد، در مجموعه آزمایشگاه مرکزی نیز تجهیزات و دستگاههایی را داریم که برخی با هدف ارائه خدمات به بیرون از دانشگاه تجهیز شدهاند که میتواند یکی از زمینههای همکاری باشد.
وی خاطرنشان ساخت، دانشگاه این آمادگی را دارد که اگر نیازی در مجموعه پتروشیمی است و دستگاه مشخصی برای انجام تستها نیاز دارد، در این زمینه خدماتی را ارائه دهد.
در پایان اعظمی رئیس مرکز تحقیق و توسعه پتروشیمی بیستون افزود: علاقهمند به همکاری هرچه بیشتر با دانشگاه رازی هستیم و از پتانسیل این دانشگاه استفاده میکنیم.
دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۲-۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.
هم اکنون نزدیک به ۱۳ هزار دانشجو و ۴۶۰ هیات علمی با ۱۴ دانشکده در دانشگاه رازی کرمانشاه فعال هستند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز دولتی و دانشگاه آزاد دارد.
۷۴۶۰/۸۰۶۶