همدان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان از بررسی موانع و مشکلات پنج واحد تولیدی استان خبر داد و گفت: این واحدها در مسیر فعالیت خود با مشکلاتی مواجه بودند که در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، موانع پیش روی آنها برداشته شد.

به گزارش ایرنا، «ظاهر پورمجاهد» روز سه‌شنبه در چهل و پنجمین جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان، افزود: کارخانجات صنعتی ملایر، سپید ماسه کبودراهنگ، کیمیا طب همدان، واحد صالحی پیمان در بهار، بررسی مشکل گازرسانی واحدهای بخش کشاورزی جاده ملایر واحدهای تولیدی و صنعتی هستند که مشکلاتشان رفع شد.

وی با تاکید بر تعامل و همکاری بیشتر بانک‌های استان با تولیدکنندگان گفت: سیستم بانکی با تامین سرمایه در گردش مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی می‌توانند فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی را سرعت بخشند.

پورمجاهد افزود: تمامی بانک های استان به خصوص بانک ملی به عنوان دبیر شورای هماهنگی بانک های استان، وضعیت تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را تسریع کنند و این موضوع را در اولویت کاری خود قرار دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: سوخت رسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی یکی از کارهای اساسی است گفت: گازرسانی به ۱۹ واحد دامداری و مرغداری (از ۲۵ مورد) در مسیر جاده ملایر انجام شده و ۶ مورد باقیمانده در بازدید نماینده استانداری رسیدگی می شود.

پورمجاهد تصریح کرد: واحدهای تولیدی در مرحله نخست باید در سامانه ستاد تسهیل به نشانی http://tashil.stsm.ir تقاضای خود را ثبت کنند و سپس درخواست آنها در اختیار دستگاه مربوطه قرار می‌گیرد تا در صورت رفع نشدن مشکل، موضوع در ستاد تسهیل استان مطرح و برای رفع آن تصمیم گیری شود.

وی تاکید کرد: مشکلات مطرح شده در این مرکز توسط کارشناسان مستقر رسیدگی می‌شود و در صورت لزوم به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان برای تصمیم گیری ارجاع می‌شود. 

به گفته وی، تیم مدیریتی اقتصادی در استان همدان با محوریت استاندار به صورت جدی و عملی حامی تولیدکنندگان هستند که علاوه بر جلسات ستاد تسهیل در هیات خبرگان بانکی و شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی نیز مسائل و مشکلات این قشر مطرح و به صورت دقیق بررسی می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان خاطرنشان کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به استناد قانون رفع موانع کسب و کار ایجاد شده و به صورت جهادی و انقلابی به وظایف خود عمل کرده و در این راستا از پیشنهادات صاحبنظران و اندیشمندان استقبال می کند.

به گزارش ایرنا از ابتدای امسال ۴۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان همدان تشکیل شده و ۱۷۴ مصوبه برای گره گشایی از تولیدکنندگان صادر شده است.

استان همدان دارای حدود ۲ هزار واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی فعال است.