به گزارش ایرنا، «ظاهر پورمجاهد» روز سهشنبه در سی و نهمین کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان اظهار داشت: با تلاش و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی برخی از کمبودهای موجود در بخش صنعت و کشاورزی برطرف شد.
وی ادامه داد: مجموعه اقتصادی استان همدان در ستاد تسهیل با توجه به ارزیابی مرکز، عملکرد مطلوبی داشته و این نشان از تلاش و اهتمام جدی این مجموعه برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و فعال استان است.
پورمجاهد با تاکید بر اینکه نگاه به تولید باید مثبت باشد از بانک های عامل خواست در راستای حمایت از واحدهای تولیدی همراهی بیشتری نسبت به این واحد ها در امور مربوطه داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان از رفع موانع پیش روی چهار واحد تولیدی (مرغداری، کشاورزی، معدنی) در استان خبر داد و گفت: این واحدها در زمینه استعلام از حمل و نقل پایانه ها، گمرک و امور بانکی دچار مشکل شده بودند.
پورمجاهد خاطرنشان کرد: برگزاری نشست ستاد تسهیل بسیاری از مشکلات واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی به ویژه در بخش سرمایه در گردش را رفع کرده است.
وی تصریح کرد: عملکرد ستاد تسهیل باید برای مردم بازگو شود تا در جریان تلاش مسئولان برای رفع مشکل واحدهای تولیدی و تثبیت اشتغال قرار گیرند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه مسائل و مشکلات تولیدکنندگان در جلسات ستاد تسهیل در هیات خبرگان بانکی و شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی مطرح و بررسی می شود یادآور شد: تیم مدیریتی اقتصادی در استان همدان با محوریت استاندار به صورت جدی و عملی حامی تولیدکنندگان است.
پورمجاهد اظهار داشت: واحدهای تولیدی در مرحله نخست باید در سامانه ستاد تسهیل به نشانی tashil.stsm.ir تقاضای خود را ثبت کنند و سپس درخواست آنها در اختیار دستگاه مربوطه قرار میگیرد تا در صورت رفع نشدن مشکل، موضوع در ستاد تسهیل استان مطرح و برای رفع آن تصمیم گیری شود.
وی ادامه داد: مرکز شبانه روزی رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان و سرمایه گذاران در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان از سال گذشته برای پاسخگویی به مسایل و مشکلات این حوزه، راه اندازی و فعال شده است.
به گزارش ایرنا، استان همدان دارای حدود ۲ هزار واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی فعال است.
نظر شما