به گزارش ایرنا، احمد حیدری روز شنبه در نشست با استاندار بوشهر افزود: امید است با اجرای این طرحها مردم طعم شیرین پروژه های وزارت نیرو در حوزه های آب و برق را بچشند.
وی بیان کرد: این وزارتخانه برنامهریزی لازم را انجام داده تا در پیک مصرف برق خاموشی وجود نداشته باشد و یا در صورت وقوع به صورت حداقلی باشد.
حیدری یادآور شد: تابستان قبل میزان برق مورد نیاز ۶۲ هزار مگاوات بود که ۵۰ هزار مگاوات آن تامین و مابقی با اعمال خاموشی مدیریت شد.
وی افزود: در وزارتخانه برنامههایی راهبردی در این راستا تدارک دیده شده تا برای چهار سال ۳۵ هزار مگاوات برق تولید شود که ۱۰ هزار مگاوات آن برق تجدیدپذیر(بادی و خورشیدی) توسط بخش خصوصی، ۱۰ هزار مگاوات توسط صنایع و ۱۵ هزار مگاوات نیز وزارت نیرو به صورت ترکیبی اقدام به تولید میکند.
معاون وزیر نیرو یادآور شد: در موضوع آب نیز از صددرصد آب مصرفی کشور بیش از ۹۰ درصد در بخش کشاورزی، ۶ درصد در بخش شرب و مابقی نیز مربوط به صنعت است.
وی گفت: مقرر شده آب مورد نیاز صنایع از دریا یا تصفیه فاضلاب تامین شود تا مشکلی برای آب شرب و کشاورزی ایجاد نشود.
حیدری افزود: مرکز جهاد آبرسانی روستایی نیز با هماهنگی قرارگاه امام حسن (ع) راه اندازی شده است که در فاز نخست ۱۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار مواجه با تنش آبی در پوشش قرارگاه، قرار بگیرند تا ظرف یک تا دو سال مشکل تامین آب آنها حل شود.
وی یادآورشد: شهرهای مواجه با تنش آبی کشور نیز شناسایی شده و نسبت به تامین آب آنها اقدامی شود.