به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، مرتضی حقیقی افزود: با تأمین زمین و پروانه و مشارکت بخش خصوصی در ساخت پروژه، یک محله مسکونی در این محدوده ایجاد شده و در یک پروژه پنج ساله حدود هزار واحد مسکونی در این اراضی احداث خواهد شد که تأمین زمین و پروانه به عهده آستان قدس رضوی و ساخت پروژه به عهده سرمایهگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: پیرو تأکید تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر ضرورت ساماندهی اراضی موقوفه و ایجاد ارزش افزوده برای این زمینها، از ابتدای سال جاری برنامهریزی گستردهای در این حوزه انجام و برای برخی از این اراضی بزرگ و کوچک مقیاس، طرح ویژه ارائه شده است.
معاون بهرهوری املاک و اراضی بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی گفت: بخش قابل توجهی از هزینههای موردنیاز برای اجرای طرحهای حمایتی در آستان قدس رضوی از محل ارزش افزوده تعریف شده برای اراضی موقوفه تأمین میشود و به همین دلیل تلاش شده این بهرهوری به بهترین شکل ممکن انجام شود.
وی افزود: تلاش میکنیم با برنامهریزی مناسب برای افزایش بهرهوری و ایجاد ارزش افزوده در اراضی موقوفه، ضمن تأکید بر نیت واقفان و توجه دقیق به آن، منابع مالی مورد نیاز برای توسعه خدمترسانی آستان قدس را فراهم کنیم.
حقیقی به برخی از این طرحهای حمایتی اشاره کرد و گفت: واگذاری زمین برای ساخت هزار واحد مسکونی محرومان در حاشیه شهر مشهد، مشارکت در ساخت مسکن زوجهای جوانان در شهرستان محروم سرخس، مساعدت در ساخت مسکن برای خانوادههای فاقد مسکن در روستای حسینآباد جنگل، برخی از این طرحهای حمایتی است که وارد مرحله اجرا شدهاند.
مدیر مشارکتها و سرمایهگذاری بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی نیز در این باره گفت: با توجه به تأکیدات صورت گرفته بر افزایش بهرهوری موقوفات، این رویکرد اتخاذ شده است که اراضی موقوفه به صورت خام واگذار نشود بلکه باید طرحها و پروژههایی را برای آنها تعریف کنیم که ارزش افزوده داشته باشد.
مهدی جعفرنژاد افزود: این پروژه هم از نظر طراحی و هم از نظر مصالح یک پروژه مسکونی با کیفیت مطلوب و الگو خواهد بود که شاخصههایی همچون متمایز بودن از نظر طراحی شهری، دارای فضای سبز، فضای ورزشی و ظرفیت کافی برای توقفگاه خودرو خواهد بود، ضمن آنکه توجه به ویژگیهای فرهنگی نیز در این پروژه مدنظر قرار داشته است.