کرملنشاه - ایرنا- استاندار کرمانشاه با اعلام اینکه براساس برنامه‌های مدون شده باید هر سال ۲۳ هزار میلیارد تومان در استان سرمایه‌گذاری شود، گفت: این موضوع بیش از پیش نقش مهم بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران را برای اجرای پروژه‌های مختلف در استان نمایان می‌سازد.

به گزارش ایرنا؛ «هوشنگ بازوند» عصر چهارشنبه در جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه، افزود: مدیران استان وظیفه دارند که با تمام جدیت در راستای فراهم ساختن بسترهای لازم به منظور گسترش سرمایه گذاری در استان تلاش کنند زیرا این موضوع منجر به توسعه و شکوفایی روز افزون جامعه خواهد شد.

او گفت: یکی از عوامل مهم در ایجاد توسعه، فراهم ساختن بسترهای لازم برای گسترش فضای کسب و کار است که این مهم با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران فراهم می شود.

وی بیان داشت: جذب سرمایه های بخش خصوصی نقش مهمی در توسعه فضای کسب و کار دارد لذا مدیران وظیفه دارند که شرایط لازم را برای مشارکت بخش خصوصی  فراهم کنند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هر گونه اخبار منفی منجر به فرار سرمایه از استان می شود لذا این به نفع کرمانشاه نیست که همواره به دنبال پخش این گونه اخبار از استان باشیم و کرمانشاه دارای توانمندی های ویژه است که اطلاع رسانی از آنان منجر به جذب سرمایه بخش خصوصی خواهد شد.

وی از مدیران خواست که بیش از پیش با همکاری بخش خصوصی توجه کنند زیرا این مهم شکل گیری سرمایه گذاری در استان را به دنبال دارد.

استاندار کرمانشاه همچنین گفت: روزی که مدیران نتوانند با ابزار توسعه که همانا سرمایه گذاران می باشند،  صحبت کنند بدانیم که آن روز با توسعه خیلی فاصله گرفته ایم.

بازوند افزود: توسعه فضای کسب کار، رونق اقتصادی و اشتغالزایی با جذب سرمایه های بخش خصوصی و سرمایه گذاران محقق می شود.

به گزارش ایرنا؛ مرکز آمار ایران ۲۲اردیبهشت امسال نرخ بیکاری سالانه را اعلام کرد که بر اساس آن بررسی نرخ بیکاری افراد ١٥ ساله و بیش‌تر نشان می‌دهد که ٩,٦ درصد از جمعیت فعال (شاغل و بیکار)، بیکار بوده‌اند. این شاخص، نسبت به سال ١٣٩٨ ، ١.١ درصد کاهش یافته است.

طبق «سند جامع اشتغال استان کرمانشاه»، نرخ بیکاری استان در سال ۹۸ باید سه درصد، در سال ۹۹، ۲.۵ درصد و در سال ۱۴۰۰ هم ۲.۵ درصد کاهش پیدا کند تا به میانگین کشوری برسد. در سال ۹۸ با تحقق سند جامع اشتغال، سه درصد از بیکاری کرمانشاه کاسته شد و نرخ بیکاری آن پس از پنج سال دوباره به ۱۵.۷ کاهش یافت. سال ۹۹ اما این هدفگذاری محقق نشد.

اکنون بیش از هزار واحد تولیدی و صنعتی با بیش از ۳۰هزار نفر اشتغالزایی در استان کرمانشاه فعال است.