علیاکبر قارزی روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا سطح زیرکشت پارسال چغندرقند در جوین را چهار هزار و ۵۳۰ هکتار ذکر و بیان کرد: این سطح امسال به پنج هزار و ۲۰۰ هکتار افزایش یافته است.
وی افزود: شهرستان جوین مستعد کشت چغندر قند، به عنوان یکی از مهمترین محصولات راهبردی، است زیرا توسعه سطح زیر کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک میکند.
مدیر جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: پیشبینی میشود با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تن چغندر از هر هکتار امسال ۲۶۰ هزار تن محصول چغندر در این شهرستان تولید شود.
مدیر کشاورزی کشت و صنعت جوین نیز به خبرنگار ایرنا گفت: ۲۰۶ هزار تن چغندر تحویلی به کارخانه قند این شهرستان از مزارع چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود برداشت و بارگیری شده است.
مهدی طلوعینسب افزود: عیار پایه چغندر قند ۱۶ است لذا هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته میشود.
وی میانگین عیار چغندر تحویلی به کارخانه قند جوین را ۱۷ درصد اعلام و بیان کرد: برداشت این محصول که از اواخر مهر آغاز شده است تا پایان آذر ماه جاری ادامه دارد.
مدیر کشاورزی کشت و صنعت جوین ادامه داد: پارسال ۲۴۷ هزار تن چغندر توسط کشاورزان به کارخانه قند جوین تحویل شده بود.
وسعت زمینهای باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندرقند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است.