علیاکبر قارزی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: سطح زیرکشت چغندرقند در شهرستان جوین پنج هزار و ۲۰۰ هکتار است که با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تن چغندر در هر هکتار ۲۶۰ هزار تن از این محصول تولید می شود.
وی ادامه داد: شهرستان جوین قطب تولید چغندرقند در خراسان رضوی است و فصل برداشت این محصول زمینه اشتغال فصلی چهار هزار نفر از شهروندان را فراهم کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: کشت چغندرقند فرصت طلایی رونق اقتصادی در جوین است و همزمان با فصل برداشت آن فعالیت کشاورزان، کارگران و ناوگان حمل و نقل آغاز می شود و چرخ کارخانه های قند و اسیدسیتریک شهرستان به حرکت در می آید.
وی افزود: چغندر تولیدی در این شهرستان به کارخانه قند جوین منتقل می شود و فرآوری این محصول در کارخانههای قند با کمک اسیدسیتریک انجام می شود.
وسعت زمینهای باغی و زراعی شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو و چغندرقند است و ۱۲ هزار بهرهبردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور جوین فعالیت دارند.
نظر شما