سرپرست دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در آیین گشایش این نمایشگاه با بیان اینکه هر اقدام تحقیقاتی و پژوهشی، پردههای جدیدی از علم را برای ما آشکار میکند، گفت: اگرچه شیوع کرونا در جهان طی ۲ سال اخیر یک شرّ بوده است ولی پیدایش همین ویروس شرور نیز خود منشأ خیر و برکت و ارتقای دانش بشری شده است.
دکتر ناصر سنجر موسوی افزود: خداوند هیچ چیزی، از جمله ویروس کرونا را بیهوده نیافریده است، چرا که حجم عظیمی از دانش بشری بر اثر پیدایش این بیماری عاید ما شدهاست که یقینا در سالهای آینده نتایج تحقیقات ارزنده ای را که بر روی آن صورت گرفته و یا خواهد گرفت، مشاهده خواهیم کرد.
وی از پژوهش به عنوان یک تلاش منسجم، نظاممند و هدفدار برای توسعه دانش انسانی یاد کرد و ادامه داد: پژوهشگر کسی است که با استفاده از شیوههای علمی، در مسیر کسب اطلاعات جدید و زدودن جهل از روی هسته دانش، برای رسیدن به راهحل های جدید برای مسائل اقدام میکند.
دکتر موسوی با بیان اینکه پژوهش به مدیریت، انگیزه و پول نیاز دارد اما وجود نیروی انسانی محقق و پژوهشگر، بزرگترین لازمه این حوزه است، گفت: ما در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، در خارج از مجموعه علوم پزشکی، میلیاردها تومان تجهیزات داریم که بعضی از آنها در استان و حتی کشور کمنظیر است، ولی بروندادهای تحقیقاتی ما بسیار کم است و این ناشی از نبود مدیریت درست، نیروی انسانی باانگیزه و گاه کمبود اعتبار است.
معاون پژوهشی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در حاشیه آیین افتتاح این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: در این نمایشگاه غرفه هایی با عناوین مرکز تحقیقات نوآوری پزشکی، مرکز رشد، قاب گل ماندگار، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده پیراپزشکی، کمیته تحقیقات دانشجویی، انجمن پزشکی هوشمند، انجمن پرستاری و مامایی، انجمن پزشکی، تجهیزات پزشکی و نیز غرفه هایی برای عرضه کتابهای مورد نیاز تمام رشتههای علوم پزشکی برپا شده است.
دکتر فریده نامور با بیان اینکه این نمایشگاه به مناسبت هفته پژوهش تدارک دیده شده که تا ۲۵ آذرماه ادامه خواهد داشت، افزود: در آیین پایانی نمایشگاه از پژوهشگران برتر این دانشگاه در استان قدردانی میشود.
وی همچنین از برگزاری ۲۲ کارگاه تخصصی حضوری- مجازی در طول مدت برپایی این نمایشگاه خبر داد.