کرمان-ایرنا- رییس دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان کرمان گفت: با توجه به وجود استعدادهای جوان در مناطق محروم دنبال آن هستیم با کمک دولت بتوانیم بخشی از شهریه دانشجویان این مناطق را تامین کنیم.

به گزارش ایرنا، محسن شمسی ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به پرسشی درباره دلایل کمبود یا نبودن واحدهای دانشگاه جامع در برخی مناطق محروم تر استان کرمان اظهارداشت: بخش خصوصی باید برای راه اندازی واحدهای دانشگاه جامع درخواست بدهد که با همکاری آنها می توان این واحدها را ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه از اهداف مهم دانشگاه جامع کمک به بیکاری با افزایش مهارت افزایی جوانان و دانشجویان است اظهارداشت: از قبل به دنبال آن هستیم در مناطق محروم که ظرفیت ها و استعدادهای زیادی وجود دارد، با کمک دولت مشکل شهریه دانشجویان را حل کنیم که تاکنون به نتیجه نرسیده ایم اما همچنان پیگیر این موضوع هستیم.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان در ادامه با بیان اینکه ثبت نام در ترم بهمن در استان در قالب ۱۵۰ رشته و ۱۳ مرکز از ۱۶ تا ۲۴ آذرماه در حال انجام است اظهارداشت: فعالیت دانشگاه علمی کاربردی استان در چهار گروه صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر جریان دارد.

به گفته وی کلاس های دانشگاه جامع مطابق با بخشنامه های ستاد کرونا دایر می شود.

شمسی با بیان اینکه راه اندازی رشته های دانشگاهی متناسب با ظرفیت های موجود در استان است اظهارداشـت: به طور مثال تمایل داریم در جیرفت رشته های کشاورزی راه اندازی کنیم.

وی با اشاره به تنوع رشته ها در کرمان گفت: به طور مثال رشته پیشگیری از جرم در مرکز نیروی انتظامی، رشته نساجی در یکی از کارخانه های کرمان و نیز مهندسی پرواز در مرکز هواپیمایی ماهان دانشجو می گیرد.

شمسی با اشاره به برخی رشته های جدید در استان گفت: چهره پردازی، آرایش و پیرایش از جمله رشته های استانداردی است که مشاغل مناسبی نیز برای دانش آموختگان به همراه دارد.

وی افزود: ۹ مرکز نوآوری و یک مرکز رشد ذیل خوشه های فناوری در استان فعال است که در صنایع هوایی، حمل و نقل جاده ای، چهره پردازی، مدیریت پسماند، موسیقی و فولاد فعالیت دارند.

شمسی ادامه داد: در حوزه بین المللی شدن آموزش های ما حداقل دو مرکز پیشقدم هستند که بحث انتقال دانش را داشته باشند و یکی از آنها مرکز هواپیمایی ماهان است که چنین ظرفیتی را دارد.