عباس اخوان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از این برخی از این کالاها یا برچسب قیمت کارخانه ای نداشت یا برخی شرکتهای پخش طی تبانی با کارخانه ها، قیمتی غیرواقعی برای کالا تعیین کرده و بر روی آن نصب می کردند که هر ۲ منتفع شوند و سپس این کالاها با تخفیفهای غیرواقعی در فروشگاه ها عرضه می شد.
وی اضافه کرد: به منظور جلوگیری از گرانفروشی و عرضه کالا با تخفیفها و قیمتهای غیرواقعی، سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در ابلاغیه جدید خود تولیدکنندگان چهار نوع کالای مزبور را ملزم به نصب برچسب قیمت واقعی و فروش آن براساس قیمت مزبور کرده است.
کارشناس مسوول نظارت بر کالا و خدمات سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: قانونگذار به واحدهای تولیدی اقلام مزبور اجازه داده است تا حداکثر ۱۷ درصد سود خود را براساس قیمت تمام شده کالا در نرخ فروش لحاظ کنند.
اخوان افزود: واحدهای صنفی فروشنده این کالاها ملزم هستند قیمتشان را براساس فاکتوری که واحد تولیدی این اقلام صادر کرده است با رعایت ضرایب سود متعلقه و قانونی، با برچسب بر روی کالا نصب کنند.
وی ادامه داد: از این پس، نظارت بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، کنترل قیمت کالاهای مزبور از در کارخانه تا واحد صنفی خواهد بود و به مرور کالاهای دیگر نیز در زمره این نوع بازرسی قرار می گیرد.