به گزارش ایرنا، سید مجتبی اکرم روز شنبه به رسانهها، ابراز داشت: طبق مصوبه قانون برنامه و بودجه کشور از ابتدای دی ماه امسال خرید خدمات سلامت و پرداخت هزینه آن خارج از چرخه نسخه الکترونیک ممنوع است.
وی ادامه داد: در گام نهایی اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک از ابتدای دی ماه خرید خدمات سلامت و پرداخت هزینه آن فقط در بستر الکترونیک مجاز است و بیمه تامین اجتماعی تعهدی در قبال پذیرش نسخه های کاغذی نخواهد داشت.
وی بیان کرد: نسخهنویسی الکترونیکی بر اساس تبصره ۱۷ قانون برنامه و بودجه سال ۱۴۰۰ کشور الزام شد که از ابتدای دی ماه فرایند پذیرش، رسیدگی و پرداخت صورتحساب مراکز طرف قرارداد با تامین اجتماعی فقط در بستر الکترونیک قابل انجام است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان اظهار داشت: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در راستای تحقق اهداف قانون برنامه و بودجه کشور الزامی است.
وی تاکید کرد: مشارکت تمامی مراکز درمانی و تشخیصی خصوصی، دولتی و دانشگاهی طرف قرارداد با تامین اجتماعی استان سمنان برای اجرای موفق نسخه نویسی الکترونیکی و فقدان هر گونه وقفه در فرایند ارائه خدمات به بیماران ضروری است.
وی یادآور شد: تاکنون به شیوه های مختلف نحوه اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک برای مراکز طرف قرارداد تشریح شده است و انتظار می رود با همکاری خوب این مراکز چرخه ارائه خدمات درمانی و تشخیصی به بیمه شدگان سازمان دچار مشکل نشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان گفت: حذف دفترچه بیمه و نوشتن نسخه به صورت الکترونیکی موجب کاهش هزینه، صرفه جویی در مصرف کاغذ و ایجاد پرونده سوابق بیماری و دسترسی آسان و سریع به سابقه بیمار می شود.
۱۶۵ هزار و ۳۳ نفر در استان سمنان بیمه شده تامین اجتماعی هستند و بر اساس آخرین آمار ۷۲ درصد جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.