محمد درهوزمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه تاکنون ۱۷۲ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان تشکیل شده است، اظهار داشت: این تعداد جلسه دارای ۲ هزار و ۳۰۶ مصوبه بوده که تاکنون ۷۰ درصد آن اجرایی و ۳۰ درصد هم در دست اقدام و پیگیری است.
وی اضافه کرد: از یک هزار و ۶۱۵ مصوبه اجرایی شده یک هزار و ۱۹۴ مورد آن بانکی، ۴۰ مورد مالیاتی و ۳۸۱ مورد آن هم مربوط به بخشهای دیگر بوده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اعلام کرد: با اجرایی شدن این تعداد مصوبه اشتغال ۱۹ هزار و ۲۱۴ نفر تثبیت شده و با اجرای کامل این مصوبات میزان اشتغال حفظ شده به بیش از ۲۱ هزار نفر خواهد رسید.
مشکلات واحدهای تولیدی نباید دستمایه نفع شخصی شود
درهوزمی اجرایی شدن درصد بالایی از این مصوبات را بیانگر همت اعضای این کارگروه در رفع مشکلات واحدهای تولیدی خواند و یادآور شد: متاسفانه برخی افراد خارج از مجموعه دستگاههای عضو این کارگروه درصدد هستند رفع مشکلات واحدهای تولیدی را حاصل تلاش خود قلمداد کنند.
وی با تاکید براینکه مشکلات و موانع برطرف شده در واحدهای تولیدی را نباید دستمایه نفع شخصی کرد، گفت: هر فرد و نهادی که دغدغه تولید و اشتغال در استان دارد از واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل حمایت کند نه اینکه سراغ واحدی که مشکل آن توسط کارگروه تسهیل برطرف شده است، برود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به منظور حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی با دستگاههای اجرایی و سیستم بانکی کشور تشکیل شده است، اظهار داشت: از زمان تشکیل این کارگروه تاکنون در استان با مصوبات مشکل واحدهای زیادی به همت اعضای آن برطرف شده است.
درهوزمی یادآور شد: مشکل هر واحد تولیدی اعم از صنعتی و کشاورزی در کمیتهای مطرح و سپس در صورت مرتفع نشدن آن به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ارجاع داده میشود و در این کارگروه با دعوت از مدیر واحد تولیدی به بررسی مشکل واحد او پرداخته میشود و با رای اعضا مصوبه رفع موانع تولید به تصویب میرسد که عمل به آن هم برای همه دستگاهها و ادارات طبق قانون لازم الاجرا است.