به گزارش ایرنا، نام «سیده الهام حسینی» با وزنهبرداری زنان ایران گره خورده است. شخصیتی که در کنار تلاش برای قهرمانی، علم ورزش را در بالاترین سطح تعقیب می کند تا بتواند در مسیر موفقیت گام بردارد. او که توانسته نخستین سکوی بینالمللی برای زنان وزنهبرداری ایران را در مسابقات جام نعیم سلیمان اوغلو ترکیه فتح کند در رقابتهای آسیایی و جهانی نیز به دنبال رسیدن به سکو است.
حسینی که از نخستین نفرات عضو تیم ملی زنان است در زمینه علم ورزش و استفاده از آن در وزنهبرداری به خبرنگار ایرنا، گفت: تا مقطع دکترا در رشته فیزیولوژی ورزشی تحصیل کرده و به دنبال آن هستم که دانش خود را در بخش تمرینات به کار گیرم. البته این کار را به صورت مستقل انجام نخواهم داد و همواره از راهنمایی مربیان استفاده میکنم. تلاشم این است از دانش خود در بخش تغذیه، تمرین، گرم کردن و پایان تمرینات استقاده کنم و آن را به دیگر اعضای تیم نیز انتقال دهم.
مربیان و مشاور فنی تیم وزنهبرداری زنان همواره از حسینی به عنوان یک سرمایه یاد میکنند. وی در این زمینه گفت: حضور اکبر خورشیدی به عنوان ناظر کمک زیادی به پیشرفت بانوان کرده است. او یک مشاور کاربلد و پدری دلسوز برای وزنهبرداری بانوان است. با استفاده از تجربیات او است که این رشته در بین دختران ایرانی در حال توسعه میباشد.
رسیدن الهام حسنی به عنوان ششم دسته ۸۱ کیلوگرم در رقابتهای جهانی این ذهنیت را ایجاد کرد که وی با رکوردهای ازبکستان میتواند در قهرمانی آسیا به سکو برسد. حسینی اما این باور را ندارد زیرا کاپیتان تیم ملی بهتر از هر ورزشکار به این مساله آگاه است که رقیبان آسیایی در جهان شناخته شدهتر هستند و رقابت با آنان کار راحتی نیست برای این کار نیاز به تمرین بیشتر و افزایش رکورد دارد. البته حسینی به آینده امیدوار است زیرا باور دارد که با برنامه و حمایتی که فدراسیون برای توسعه وزنهبرداری زنان در پیش گرفته بدون شک در آینده بهتر خواهند شد زیرا دختران ایرانی در وزنهبرداری جهش قابل ملاحظهای دارند. کسب سکوی جهانی در ردههای سنی جوانان و نوجوانان نشان از این جهش دارد.
او هدف خود را موفقیت در کارزارهای جهانی و آسیایی تعریف کرده و در این راه نیز بدون حاشیه در حرکت است. صحبت از ورزش پاک که به میان میآید کاپیتان تیم ملی زنان ایران آن را یک اصل اساسی برای قهرمانی و زیربنای موفقیت قلمداد میکند.
او با تمجید از برنامه فدراسیون برای ترویج ورزش پاک در وزنهبرداری زنان، گفت: فدراسیون وزنهبرداری و کادر فنی نهایت دقت را دارند و نظارت خوبی انجام میشود. این نظارت هر چه سختتر باشد و اطلاعرسانی دقیقتر انجام شود سایه شوم دوپینگ از سر وزنهبرداری دور خواهد شد.
مشتاق حضور نوجوانان و جوانان در اردو تیم ملی وزنه برداری زنان است. او در این زمینه به ایرنا گفت: برای موفقیت تازه واردها به اردو از هیچ تلاش کوتاهی نمیکنم تا آنان انگیزه لازم را بگیرند و در زمینه تغذیه، گرم کردن و حرکات بعد از پایان تمرین به آنان کمک خواهم کرد. البته نظم همواره در اولویتم است و خود را از مجموعه تیمی بزرگتر نمیدانم. باید قانون در همه جا حاکم باشد و تابع دستورات مربیان باشیم. اگر اردوها قانونمند و با نظم باشند بدون شک نتایج بهتری رقم می خورد.
این داستان دختر لرستانی وزنهبرداری ایران است که در چند سال گذشته به نماد وزنهبردار زنان ایران تبدیل شده و در کنار تحصیل، نگاهی به زندگی قهرمانی نیز دارد. دختری که شاید با وجود رقیبان سرسخت در آسیا و جهان رسیدنش به سکوی مدال آسان نباشد اما پشتوانهای برای تیم ملی است و در آینده میتواند به یکی از مربیان موفق در این حوزه تبدیل شود. مربی که هم علم ورزش و هم تجربه ملیپوش بودن را در کارنامه خود دارد و کنار خورشیدی یکی از مربیان قدیمی وزنهبرداری ایران تجربه های زیادی کسب کرده است.