به گزارش ایرنا، «مهدی باب الحوائجی» روز دوشنبه در نشست اعضای انجمن کتابخانههای عمومی استان همدان ضمن گرامیداشت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، افزود: برای تحقق این مهم باید میزان ضریب نفوذ کتاب و مطالعه در استان همدان ارزیابی و بر اساس آن در حوزه توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی برنامه ریزی هدفمند و موثر شود.
وی اظهار داشت: برای این منظور ضروری است که گزارشی از پروژه های عمرانی حوزه کتابخانههای استان همدان تهیه و نیاز این استان به ساخت و راه اندازی کتابخانههای عمومی مشخص شود.
معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان گفت: وضعیت ساخت پروژه های حوزه کتاب و کتابخوانی استان نیز باید بر اساس یک برنامه آمایش پنج ساله مشخص و تبیین شود.
باب الحوائجی با تقدیر از تلاش های بنیاد برکت در حوزه ساخت کتابخانه در استان همدان، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش به عنوان نهاد متولی تعلیم و تربیت نیز باید در زمینه نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در میان کودکان و نوجوانان برنامه ریزی و اقدام کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با تاکید بر اینکه باید نقش کتاب در سبد خانواده پر رنگ شود، افزود: مهدهای کودک باید برای کتابخوان شدن کودکان برنامه داشته باشند.
باب الحوائجی با اشاره به اهمیت نهضت مطالعه در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، تصریح کرد: باید برای راه اندازی کتابخانه های هوشمند، تولید کتاب های دیجیتال و کتاب های صوتی به صورت جدی برنامه ریزی و اقدام شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: ۵۸ درصد افراد کتابخوان در این استان را زنان تشکیل میدهد که این موضوع موجب افزایش سطح مطالعه در میان مادران شده است.
به گزارش ایرنا؛ استان همدان ۱۱۸ کتابخانه عمومی با یک میلیون و ۳۷۲ هزار و ۱۳۳ جلد کتاب دارد.