محمود سیجانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: سطح تعهد اشتغال در سه بخش صنعت، معدن و تجارت قم طی سالجاری، ۶هزار و ۳۰۰ تن بود که تا پایان آذرماه و درحالی که هنوز سهماه به پایان سال مانده، ۱۱هزار و ۹۳۰ فرصت شغلی در این حوزههای مهم اقتصادی استان ایجاد شدهاست.
وی افزود: حجم سرمایهگذاری پیشبینیشده نیز در بخشهای یاد شده، ۱۶هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود که تاکنون رقم ۱۹هزار و ۶۱۲ میلیارد ریال در سه بخش صنعت، معدن و تجارت استان سرمایهگذاری شده که نشان دهنده تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی برنامهریزی صورت گرفته در این حوزه است.
وی ادامه داد: فرصتهای سرمایهگذاری و اشتغال در بخش صنعت، معدن و تجارت قم به خوبی شناسایی و به فعالان بخش خصوصی معرفی شدهاست و به همین دلیل طی سالهای اخیر شاهد استقبال خوب سرمایهگذاران برای فعالیت در عرصههای یاد شده هستیم.
سیجانی با اشاره به موقعیت ممتاز قم برای فعالیتهای تولیدی گفت: مسئولان استان قم حمایت از سرمایهگذاران و فعالان بخش خصوصی را به صورت جدی دنبال میکنند که بازدیدهای مستمر میدانی و تشکیل مستمر جلسههای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای برطرف کردن مشکلات بهرهبرداران این بخش، نمونههایی از آن است.
وی بیان کرد: استقرار صنایع پیشرفته و سبز در شهرکهای صنعتی قم که با محیط زیست استان سازگاری بیشتری دارد در اولویت برنامههای سازمان صنعت، معدن و تجارت قم است و از هرگونه سرمایه گذاری در این بخش با تسهیل صدور مجوزها و ارائه تسهیلات بانکی حمایت میکنیم.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شدهاست.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.