جلال رضایی نور روز یکشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون این موضوع توضیح داد: با امضا تفاهمنامه میان دانشگاه صنعتی قم با یک شرکت بزرگ تولید کننده لوازم خانگی فعال در استان، فرصت انجام کار پاره وقت برای دانشجویان این دانشگاه در آن واحد تولیدی صاحب نام فراهم شد.
وی افزود: با اجرای این طرح هم واحدهای تولیدی که احتیاج به نیروی کار آشنا و علاقهمند به فعالیتهای صنعتی را دارند، حل میشود و هم دانشجویان علاوه بر کسب درآمد با انجام کار در میدان عمل با واقعیتهای فعالیت در این عرصه آشنا میشوند و مهارتهای تخصصی لازم را فرا میگیرند.
وی ادامه داد: استفاده از دانشجویان رشتههای فنی و مهندسی در واحدهای تولیدی فعال در قم عامل موثری برای سرعت بخشیدن به روند رو به رشد بخش صنعت استان است و در این رابطه دانشگاه صنعتی همه ظرفیتهای خود را به میدان آوردهاست.
رضایینور با اشاره به این که دانشگاه صنعتی قم از موفقترین دانشگاههای کشور در زمینه اشتغال فارغالتحصیلان است، گفت: اجرای طرحهای همکاری میان صنعت و دانشگاه در حوزه بهکارگیری دانشجویان در واحدهای صنعتی همچنین موجب تقویت انگیزه و تلاش دانشجویان در دوران تحصیل و تسهیل شرایط ورود ایشان به بازار کار بعد از فارغالتحصیل شدن نیز میشود.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی قم در قالب برنامهای جامع به دنبال توسعه رشتههای فنی و مهندسی این دانشگاه است تا همراه با توسعه صنعتی استان بتواند به نیاز صنعتگران در حوزه استفاده از ظرفیتهای علمی و مهارتی نیروی انسانی متخصص و کارآمد، پاسخ دهد.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۸۵هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار نفر فرصت اشتغال ایجاد شدهاست.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما