شیراز-ایرنا- استاندار فارس با اشاره به پیش‌بینی رشد هشت درصدی اعتبارات استان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ گفت: نیمی از این رشد اعتبارات باید ناشی از افزایش بهره‌وری باشد، شایسته نیست که وارد سال جدید شویم و بعد، راه‌حل افزایش بهره‌وری را پیدا کنیم. 

به گزارش ایرنا، محمدهادی ایمانیه یکشنبه در جلسه شورای اداری استان فارس با تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت یاد سردار قاسم سلیمانی افزود: ادارات دولتی از هم‌اکنون به دنبال احصای راهکارهای افزایش بهره‌وری باشند. 
وی با اشاره به پیش‌بینی شکل‌گیری تاسیس صندوق پیشرفت و آبادانی استان‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: منابع ورودی این صندوق از درآمدهای حوزه‌های میراث‌فرهنگی، معادن و مالیات بر ارزش افزوده پیش‌بینی شده است، از این رو باید به دنبال افزایش درآمدهای استان در این بخش‌ها بود. 
استاندار فارس با بیان اینکه برای دستیابی عملی به رشد هشت درصدی اعتبارات در سال جدید، نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم که بخش زیادی از آن باید از محل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تعاونی ها محقق شود، ادامه داد: نیازمند چابکی دستگاه‌ها در جذب سرمایه‌گذاری هستیم و کندی در صدور مجوزها و بروکراسی در پاسخ استعلام ها پذیرفته نیست. 


 فاصله‌گذاری اجتماعی برای کنترل اومیکرون ضروری است
 استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش موارد ابتلا به اومیکرون در کشور و استان گفت: رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم برگزاری جلسات و آیین‌ها با تعداد زیاد شرکت‌کنندگان اعم از سوگواری ها و جشن‌ها پس از ایام فاطمیه برای پیشگیری از شیوع سویه جدید کرونا ضروری است. 
وی افزود: افرادی که دارای پنج علامت اومیکرون شامل تب، آبریزش بینی، سردرد، گلودرد و بدن درد هستند، این علائم را به حساب  اومیکرون سویه جدید کرونا بگذارند. 
ایمانیه با تاکید بر لزوم تزریق دز سوم واکسن کرونا برای کارکنان ادارات دولتی استان فارس و زدن ماسک توسط آنها گفت:  کارمندانی که پنج علامت اومیکرون را دارند، نیاز نیست که ابتلای آنها به این سویه جدید با مراجعه به آزمایشگاه و بیمارستان تایید شود، بلکه باید برای پیشگیری از شیوع آن به دیگر کارکنان ملاحظات لازم را رعایت کنند. 
استاندار فارس با اشاره به تجربه مواجهه با موج های قبلی کرونا گفت: مراجعات به بیمارستان های برخی استانها به حدی بود که آنها از اولویت‌های نخست خود بازماندند که منطقی نیست. 
ایمانیه ادامه داد: در خصوص مراجعان به ادارات دولتی با توجه به اینکه اقدامات در ارتباط با گزارش واکسیناسیون کرونا توسط افراد به صورت کامل هوشمند نیست، اصراری به بررسی واکسن افراد در این مقطع نیست اما آنها باید حتما ماسک بزنند.

برنامه جامع در حوزه‌های مختلف استان تدوین شود
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برای توسعه استان، نیازمند برنامه جامع هستیم، گفت: در این راستا به برنامه جامع صنعت و معدن، کشاورزی، فرهنگ، مسایل اجتماعی، سلامت و علم و دانش هستیم.
وی با تاکید بر اینکه برنامه‌ها باید برای اجرا شدن و نه برای رونمایی نوشته شوند،ادامه داد: سند جامع معادن و همچنبن برش استانی سند مهندسی فرهنگی در فارس، الگوی مناسبی برای تدوین این برنامه‌های جامع است. 

تکلیف مدیران به حضور در میان مردم
ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دولت سیزدهم، دولت کار و کرامت است، بر لزوم. تلاش برای افزایش کارآمدی تاکید کرد. 
استاندار فارس همچنین با اشاره به اینکه تاکنون دو بار در طی دو ماه در مسجد وکیل شیراز به صورت مستقیم و رودررو با مردم دیدار داشته است، مدیران استانی و فرمانداران را مکلف کرد که ماهانه حداقل یک دیدار مردمی داشته باشنn.

سرمایه‌گذاری مخالف نظام و انقلاب را نمی‌خواهیم
ایمانیه در ادامه از لزوم حمایت از سرمایه گذارانی سخن گفت که منافع سرمایه‌گذاری را در راستای رشد و اعتلای کشور هدایت کنند. 
وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری مخالف نظام و انقلاب را نمی‌خواهیم، اظهار داشت: برخی می گویند که برای توسعه گردشگری از برخی مقررات و اسلام کوتاه بیاییم، حال آنکه ما کوتاه نخواهیم آمد. 

معتادان متجاهر تا قبل از دهه فجر جمع‌آوری شوند 
استاندار فارس در ادامه با بیان اینکه با تلاش دستگاه‌ها و نهادهای مسئول، معتادان متجاهر در شهرها جمع آوری می شوند، گفت: فرمانداران پیگیری کنند که دوباره شاهد حضور معتادان در شهرها نباشیم. 

تکلیف فرمانداران به کاهش ۳۰ درصد آمار فوتی تصادفات
ایمانیه همچنین فرمانداران را به کاهش ۳۰ درصدی آمار فوتی تصادفات در مقایسه با سال ۹۸ مکلف کرد. وی گفت: رتبه نخست آمار فوتی ناشی از تصادفات زیبنده استان فارس نیست و با توجه به مصوبه شورای ترافیک استان فارس،  همه شهرستان‌ها باید تا پایان سال ۱۴۰۰، آمار فوتی تصادفات را حداقل ۳۰ درصد در مقایسه با مقطع زمانی قبل از کرونا کاهش دهند.

علاجی برای مشکلات مردم پیدا کنید
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست که برای مشکلات مردم که گاه به برپایی تجمع منجر می‌شود، علاج و راهکاری بیابند.
وی اظهار داشت: بخش کمی از شکل گیری تجمع‌ها مقابل استانداری ناشی از غرض ورزی دشمنان است اما این تجمع‌ها بیشتر ناشی از بی تدبیری‌ها است و اینکه مشکلات در استان به صورت علاج جویانه و مستمر پیگیری نشده اند که حل شوند و در این شرایط‌، آنها به پدیده ای تکراری تبدیل می شوند.

مدیران استان، ارتباط خود با رسانه‌ها را تقویت کنند
ایمانیه در ادامه با اشاره به مباحث مطرح شده در نشست های خود با خبرنگاران و مدیران رسانه ها گفت:‌ از مدیران استان می خواهم که ارتباط قوی و محترمانه با رسانه ها برقرار کنند.
وی ادامه داد:‌ برخی فعالان رسانه گلایه مند هستند که برخی مدیران استان پاسخگو نیستند و حال آنکه رسانه ها فرصت مناسبی را در اختیار ما قرار می دهند که هم درد دل مردم را بشنویم و هم اقدامات و زحمات را منعکس کنیم ا روحیه امید تقویت و اعتماد مردم بازسازی شود و اینکه مردم فکر نکنند که آنها را رها کرده ایم، از این رو از این فرصت طلایی استفاده کنیم.

توصیه به مدیران در زمینه حضور در نماز جماعت ادارات و آغاز دوره‌های روخوانی قرآن کریم بخش دیگری از سخنان استاندار فارس بود. 

در آغاز این جلسه، مداح اهل بیت (ع) دقایقی در سوگ شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مرثیه سرایی کرد و کلیپی برای گرامیداشت یاد سردار سلیمانی پخش شد.