به گزارش ایرنا، حسین قربان زاده افزود: باشگاه استقلال و پرسپولیس هواداران بیشماری دارند که می توانند زمینه ساز درآمدزایی برای این دو باشگاه باشند. نمی توان و نباید به راحتی از این حجم هوادار گذشت. اما فراموش نکنیم این دو باشگاه چیزی برای ارائه ندارند و تنها چیزی که آنها را به مردم و این هواداران وصل می کند، فوتبالی است که از آن لذت می برند.
وی ادامه داد: هدف این است که دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بهتر اداره شده و درآمدزایی داشته باشند. در این شرایط نمی توان و نباید از حق پخش تلویزیونی گذشت چرا که این یک منبع درآمدزایی مستمر برای این دو باشگاه است و باید حق را رعایت کرد.
رئیس سازمان خصوصی سازی تاکید کرد: حدود ۷۰ تا ۹۰ درصد درآمدزایی باشگاه های فوتبال از حق پخش تلویزیونی است، اگر سهام این دو باشگاه سود آور باشد، حتما مردم سهام آنها را می خرند. پذیرش در بازار سرمایه به این شکل است که باید سودآور باشد.
قربان زاده تصریح کرد: رگ حیاتی این دو باشگاه و لازمه حیات آنها این است که پس واگذاری یک مسیر سودآوری مستمر داشته باشند و باید این مسیر تضمین شود.
وی تاکید کرد: اصل ایراد کمیته حرفه ای سازی فوتبال چیست؟ همه ایراد گرفته شده در ۳ خط خلاصه می شود که ترجمه آن این است که هر شخص حقیقی یا حقوقی که درگیر اداره یا عملکرد ورزشی یا سهام دارد مستقیم یا غیرمستقیم نمی تواند در باشگاه دیگری همین نقش ها را ایفا کند. در این موارد در مورد دولتی بودن هیچ اشاره ای نشده است و بحث مستقیم و غیرمستقیم مطرح است.
رئیس سازمان خصوصی سازی خاطر نشان کرد: صورت های مالی استقلال آمده است، ۲۳۲ میلیارد تومان زیان انباشه این باشگاه است و مبلغی هم مربوط به زیان های سال قبل است. باید بندهای زیان دهی اصلاح شود. در مورد باشگاه پرسپولیس هم باید بگویم هنوز صورت های مالی را ارائه نکرده اند و قرار است در روزهای آینده این کار انجام شود.