ناصر کریمیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح در قالب پویش ملی پیشگری از خشونت بوده و سال گذشته اجرای آن در استان کلید خورد و امسال نیز با انجام اقدامات اولیه در مناطق حاشیه و آسیب خیز در حال اجرا است.
وی افزود: در راستای اجرای این طرح ۳۵ نفر تسهیلگر با شرکت در کلاسهای آموزشی و نشستهای منطقه ای، آموزشهای لازم را فرا گرفته و با حضور در مناطق شناسایی شده از طریق دوره های حضوری و حتی فضای مجازی به ساکنان این مناطق در رده های مختلف سنی آموزش می دهند.
کریمیان تهیه اطلس خودکشی استان، تشکیل تیم تسهیلگری پیشگیری از خودکشی برای فعالیت در محلات، در اختیار قرار دادن تمام فایل های تصویری، صوتی و پاورپوینتهای آموزشی کارگاه ها برای تسهیلگران و برگزاری پویش ملی پیشگیری از خشونت و افزایش تاب آوری را از جمله اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح اعلام کرد.
معاون امور پیشگیری از بهزیستی کردستان یادآور شد: انواع خودکشی، علل خودکشی، راه های پیشگیری از خودکشی، انگیزههای خودکشی، آسیب شناسی خودکشی، عوامل تاثیرگذار بر خودکشی، علل افزایش خودکشی و مداخله در خودکشی از سرفصلهای آموزشی در این طرح است.
وی اظهار داشت: در سالهای اخیر به دلایل متعدد از جمله افزایش مشکلات اقتصادی، افسردگی و ... شاهد گسترش نگران کننده خودکشی در سطح جامعه بوده ایم که امید می رود اجرای اینگونه طرحها بتواند به کاهش این معضل کمک کند.