تهران - ایرنا - شرکت‌ها و استارتاپ‌های علاقمند می‌توانند از ابتدای بهمن امسال نسبت به انتخاب دفتر کار اقدام و از خدمات تخصصی بازاریابی یا جذب سرمایه بین المللی خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران ساخت استانبول استفاده کنند.

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت استانبول در فضایی بیش از ۵۰۰ متر مربع در بهترین نقطه تجاری استانبول و بر اساس استانداردها و انتظارات بین المللی برای نخستین بار در کنار یکی از بزرگترین زیست‌بوم‌های نوآوری استانبول ایجاد شده است تا دسترسی شرکت‌ها و استارتاپ‌های ایرانی به شرکت‌ها، سرمایه گذاران، شتابدهنده‌ها و تیم‌های ترک به ساده ترین شکل ممکن مقدور باشد.

این دفتر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است.

شرکت ها و استارتاپ ها می توانند دفتر کار خود را به صورت اختصاصی (برای ۴ نفر)، اختصاصی تک نفره، محیط کار اشتراکی و محیط کار مجازی انتخاب کنند.

برگزاری دومین نشست تجاری و فناوری ایران در ترکیه؛ خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت در استانبول افتتاح می‌شود

این خانه که بعد از کشورهای روسیه، سوریه، چین و کنیا به عنوان پنجمین زیرساخت صادراتی دانش‌محور مورد حمایت معاونت قرار گرفته است با ارائه خدمات سخت افزاری نظیر «تامین فضای کار اختصاصی و اشتراکی»، «تامین زیست بوم نوآوری ایرانی در استانبول» و «زیرساخت برگزاری جلسه‌ و سمینار»، و ارائه خدمات نرم افزاری مانند «تحقیقات بازار و بازاریابی به شرکت‌های دانش بنیان و خلاق» سعی در تسهیل حضور و صادارت شرکت‌ها و محصولات ایرانی به ترکیه دارد.

کشور ترکیه با توجه به مناسبات سیاسی و اقتصادی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی با ایران و موقعیت مناسب در حوزه اوراسیا به عنوان دروازه ورودی یه این منطقه جغرافیایی؛ بازار مناسبی برای ایجاد زیرساخت و توسعه صادرات محصولات دانش بنیان، فناور و خلاق ایرانی محسوب می‌شود. بر همین اساس با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دومین نشست تجاری و فناوری شرکت‌های ایرانی در ترکیه همزمان با افتتاح خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت استانبول برگزار می‌شود.

دومین نشست تجاری و فناوری ایران در ترکیه با حضور ۵۰ شرکت دانش بنیان و خلاق برای مذاکره با شرکت‌های متناظر ترک، ۸ تا ۱۱ اسفندماه سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان تا ۲۷ دی‌ماه برای ثبت‌نام در این رویداد فرصت دارند.

پیش از این نخستین نشست در بهمن‌ماه سال ۹۸ برگزار و با استقبال  شرکتهای ایرانی و ترک مواجه شد. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام حضور در این رویداد می توانند به آدرس اینترنتی www.tesc.ir مراجعه کنند.