شهرکرد-ایرنا- رییس پلیس‌راه چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیت سامانه بارشی اخیر در استان گفت: تردد خودروها در گردنه‌های برف‌گیر این استان فقط با زنجیر چرخ ممکن است.

سرهنگ غلامعلی نوربخش روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به وجود بارندگی و بارش برف و باران در جاده‌های استان اشاره و تاکید کرد: هم‌اکنون تمامی راه‌های ارتباطی استان باز اما در گردنه‌های برف‌گیر، جاده‌ها لغزنده است.
وی افزود: رانندگان برای تردد از جاده‌های استان به‌ویژه گردنه‌های سخت‌گذر مانند چری، شاه‌منصوری و تاراز  تجهیزات لازم مانند زنجیر چرخ، سوخت کافی، وسایل زمستانی و لباس گرم را همراه داشته باشند.
نوربخش تصریح کرد: رانندگان همچنین علاوه بر رعایت سرعت مطمئنه، نسبت به رعایت فاصله طولی با خودرو جلویی و توجه کامل به جلو به‌خصوص در زمان بارندگی اقدام کنند.
فرماندار کوهرنگ نیز گفت: با فعالیت سامانه بارشی اخیر در این شهرستان، ارتفاع برف موجود به ۴۲ سانتیمتر افزایش یافت که البته این میزان در گردنه‌ها بیش از یک متر است.
مرتضی زمان‌پور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: از ابتدای فعالیت این سامانه بارشی تاکنون میزان برف مذاب و باران در کوهرنگ با ۵۰.۴ میلیمتر رسید.
وی افزود: میزان بارندگی‌های سال‌زراعی جاری در  شهرستان کوهرنگ ۴۳۸.۷ میلی‌متر بوده است. 
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: میزان بارندگی سامانه اخیر در شهرکرد ۲.۸ میلی‌متر، در بروجن ۱.۴ میلی‌متر، در لردگان ۲.۹ میلی‌متر، در اردل ۹.۷ میلی‌متر و در فارسان ۱۱.۹ میلی‌متر همراه با ۲ سانتیمتر برف ثبت شد.
مهران چراغپور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد: این میزان بارش در سامان ۳.۶ میلی‌متر، در بن ۱۰.۶ میلی‌متر، در شلمزار مرکز شهرستان کیار ۴.۶ میلی‌متر، در سورشجان شهرکرد ۵.۳ میلی‌متر، در فرخ‌شهر شهرکرد ۲ میلی‌متر، در ایلبگی سامان ۲ میلی‌متر، در مال‌خلیفه لردگان نیم میلی‌متر، د بلداجی بروجن ۲.۴ میلی‌متر همراه با ۲ سانتیمتر برف و 
آلونی مرکز شهرستان خانمیرزا ۲.۴ میلی‌متر بوده است.
به گزارش ایرنا، بارش‌های ناشی از فعالیت سامانه اخیر در استان برای امروز جمعه بیشتر است و برای روز شنبه با شدت کمتری ادامه دارد که انتظار می‌رود باعث وزش باد به نسبت شدید تا شدید و کولاک برف در مناطق برف‌گیر استان شود.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانه‌های زاینده‌رود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارش‌ها در این استان، همچنین استان‌های خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.
۹۶.۱ درصد مساحت استان درگیر خشکسالی شده که این موضوع بر اُفت ذخایر آب زیرزمینی به‌شدت تاثیر گذاشته است.