به گزارش ایرنا، مهدی دسینه عصرشنبه در نشست بررسی طرح های مشمول دریافت تبصره ۱۸ اظهارداشت: این نشست به منظور بررسی طرح های مشمول دریافت تبصره ۱۸ ارسالی از پارک علم و فن آوری، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و میراث فرهنگی در استانداری برگزار شده است.
وی تسهیلات تبصره ۱۸ را مهم نرین ابزار حفظ اشتغال عنوان کرد و افزود: نرخ سود تسهیلات تبصره ۱۸ در مناطق برخوردار ۱۴ درصد و در مناطق کمتر توسعه یافته ۱۲ درصد لحاظ شده که بانک های مختلف عامل پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ هستند.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان ادامه داد: کلیات تبصره ۱۸ به منظور ایجاد، توسعه، تولید اشتغال و کارآفرینی بوده و از محل منابع ردیف ۲۸ مصارف جدول تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به میزان ۳۲ هزار میلیارد تومان از محل منابع سازمان هدفمندسازی یارانه ها به استان های کشور اختصاص پیدا کرده است.
دسینه با اشاره به اهمیت این موضوع گفت: سهم ارگان های اجرایی در این رابطه مشخص شده و سقف اعتبارات قابل تخصیص در استان نیز با اولویت نرخ بیکاری بالا به تصویب شورا رسیده است.
وی تاکید کرد: ادارات اجرایی عضو شورا با مطالعه پروژه های خود و اعلام فراخوان، پروژه ها را معرفی می کنند که در نهایت کمیته نیز آن را با قوانین بالادستی مطابقت داده و پس از مصوب شدن با ابلاغ دبیرخانه تسهیلات تبصره ۱۸ که در اداره کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان مستقر است به اداره مربوطه و بانک عامل جهت استفاده از تسهیلات معرفی می کند.
نشست بررسی طرح های مشمول دریافت تبصره ۱۸ استان هرمزگان با حضور دکتر فیروزی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری استان (رئیس کمیته)، دسینه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان ( دبیر کمیته) و عضویت سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل کار، رفاه و تعاون و مدیران دستگاه مربوطه برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۳
بندرعباس- ایرنا- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ مهمترین ابزار حفظ اشتغال است و باید تامین یارانه سود این تسهیلات در زمره برنامههای اولویتدار باشد.