به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دسینه، مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان سه شنبه شب در پنجمین نشست کمیسیون تبصره ۱۸ اظهارداشت: طرح های ارسالی به دبیرخانه تسهیلات تبصره ۱۸ که در اداره کل امور اقتصادی و دارایی این استان باشد، درحال بررسی است.
وی با بیان اینکه تسهیلات تبصره ۱۸ مهم ترین ابزار حفظ اشتغال می باشد، ادامه داد: براساس این تبصره قانون بودجه کشور با هدف اجرای برنامه اشتغال مولد با تاکید بر اشتغال به دولت اجازه داده میشود ۱۰۰ درصد منابع حاصله از مابه التفاوت قیمت حاملهای انرژی را به حساب خاصی نزد خزانهداری کل کشور واریز و منابع حاصله را به شکل وجوه اداره شده و یارانه سود در جهت حمایت از طرحهای تولیدی و اشتغال پرداخت کند.
براساس این گزارش، در این نشست بانک های عاملِ پرداخت تسهیلات به ارائه گزارش در خصوص منابع، میزان و شیوه واریز تسهیلات پرداختند.
ابلاغ تسهیلات سفر ریاست جمهوری نیز بخش دیگری از این نشست را تشکیل می داد که درباره آن نیز اعضا به گفتوگو پرداختند.
بررسی طرح های مشمول دریافت تبصره ۱۸ ارسالی از سازمان جهاد کشاورزی، وزارت نفت ، توزیع برق، اداره کل صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری، پارک علم و فناوری، ارتباطات و فناوری اطلاعات،کمیته امداد امام خمینی (ره)، اداره کل بهزیستی، سازمان صنعت معدن تجارت، راه و شهرسازی، راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان بخش دیگری از این نشست را شامل می شد که پیرامون آن ها تصمیماتی گرفته شد.
بندرعباس- ایرنا- پنجمین نشست کمیسیون تبصره ۱۸ بند الف قانون بودجه سال گذشته استان هرمزگان با محوریت گزارش عملکرد پرداختی بانک ها بررسی شد.
اخبار مرتبط
-
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان:
تسهیلات تبصره ۱۸ مهمترین ابزار حفظ اشتغال است
بندرعباس- ایرنا- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ مهمترین ابزار حفظ…
-
۱۷۸ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ به کشاورزان سمنان پرداخت شد
سمنان- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: ۱۷۸ میلیارد ریال تسهیلات برنامه تولید…
-
سهم 1400 میلیارد تومانی زنجان از تسهیلات تبصره 18 بودجه
زنجان - ایرنا - مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: سهم این استان از محل موضوع…
نظر شما