دکتر سید علی جعفری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سویه اومیکرون قدرت سرایت پذیری بالایی دارد و به همین دلیل میزان مراجعات سرپایی به مراکز درمانی و درمانگاه ها افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: بر اساس مطالعه انجام شده ویروس اومیکرون ۷۰ برابر بیشتر از سویه دلتا در راه های هوایی تکثیر می یابد و به همین منظور لازم است که والدین مراقبت بیشتری از فرزندان خود کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اومیکرون علاقه بیشتری به التهاب ریه ها در کودکان دارد تصریح کرد: به دلیل باریکتر بودن راه های هوایی کودکان و تکامل کمتر در صورت ابتلای آنها به اومیکرون، این راهها با سهولت بیشتری توسط مخاط تنگ و مسدود می شود و باعث خس خس سینه و خروسک می شود.
جعفری افزود: سیستم ایمنی ذاتی کودکان قوی تر از بالغان است بنابراین ابتلا به نوع شدید بیماری کرونا در کودکان نادر است.
وی ادامه داد: علایم اومیکرون به بیماری آنفلوآنزا شباهت دارد و این در حالی است که میزان ابتلا به نوع شدید و یا حتی مرگ در کودکان در آنفلوآنزا بیشتر از اومیکرون است.
رییس بیمارستان فوق تخصصی اکبر مشهد از آمادگی لازم این بیمارستان برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد.
بیمارستان ٢٥٠ تختخوابی فوق تخصصی اطفال اکبر از مراکز درمانی تخصصی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که سال ۱۳۹۶ توسط جمعی از شهروندان نیکوکار در همراهی با خانواده نیکوکار "علیزاده" در فضایی به مساحت ۲۲ هزار مترمربع به بهرهبرداری رسید.
در حال حاضر از میان ۳۳ شهرستان در خراسان رضوی، هفت شهرستان در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان در شرایط نارنجی و ۱۷ شهرستان در شرایط زرد قرار دارند.