حمید رحیمی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمهپذیری محصولات زراعی پاییزه و باغات از اول مهرماه سال زراعی جاری آغاز شد و ۱۵ بهمن ماه به پایان رسید و در این مدت ۴۱ هزار و ۵۰۰ نفر از فعالان بخش زراعی استان ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی را زیرپوشش بیمه کشاورزی قرار دادند.
به گفته وی، در این مدت ۲۸هزار و ۹۰۰ نفر از باغداران استان نیز بیش از ۱۵ هزار هکتار از باغات استان زیرپوشش بیمه کشاورزی قرار دادند.
وی با بیان اینکه امسال علاوه بر بیمه محصولات باغی، تنه درختان نیز زیرپوشش بیمه قرار گرفت، اظهار داشت: در این مدت ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از باغداران استان بیش از یکهزار و ۲۴۵ هکتار از تنه درختان اراضی باغی خود را در برابر عوامل قهری و طبیعی زیرپوشش بیمه کردند، که در زمان بروز حوادث و عوامل غیرمترقبه و حوادث طبیعی از قبیل سرمازدگی، گرمازدگی، طوفان، سیل از مزایای بیمه کشاورزی بهرهمند شوند.
رحیمی گفت: هماکنون محصول و تنه درختان میوه بادام آبی، بادام دیم، انگور، سیب، گردو، انار، گیلاس و آلبالو، هلو و شلیل، زردآلو و آلوچه، گل محمدی و شفتالو در برابر خطرات طبیعی و آب و هوایی از جمله سیل، تگرگ، سرمازدگی،صاعقه زیر پوشش بیمه قرار دارند.
وی گفت: در سال زراعی گذشته بیش از ۱۵ هزار هکتار از باغات، ۲۰۸ هزار هکتار از محصولات زراعی و ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار از مراتع استان که دارای طرح مصوب واگذار شده زیرپوشش بیمه کشاورزی قرار داشتند.
رحیمی افزود: بیمهپذیری واحدهای گلخانهای از جمله محصولات گلخانهای و سازه گلخانهها ، واحدهای آبزیپروری و ماهیان سردآبی، واحدهای پرورش طیور شامل مرغ گوشتی، مرغ تخمگذار، مرغ مادر، واحدهای پرورش دام صنعتی، دامهای بومی و آمیخته، دامداریهای روستای و عشایری ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۶۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه ۱.۵ میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاوری فعالیت دارند.