حمید رحیمی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به محدودیت زمانی و آخرین فرصت برای بیمهپذیری محصولات باغی و تنه درختان، باغداران به منظور بیمه محصولات خود در فرصت باقیمانده با مراجعه به شرکتهای خدمات بیمهای مستقر در شهرستانهای خود و یا شعب بانک کشاورزی و مراکز خدمات جهادکشاوری با پرداخت حق بیمه محصولات خود را زیرپوشش بیمه قرار دهند.
وی اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون بیش از ۱۲۰ هزار هکتار محصول زراعی و باغی در استان از زیرپوشش بیمه کشاورزی قرار گرفت و استان رتبه سوم را در تحقق اهداف بیمهای در سطح کشور کسب کرده است.
رحیمی افزود: امسال استان با ۲ هزار و ۲۵۵میلیارد ریال در ردیف سوم تولید حق بیمه محصولات قرار گرفته است و تاکنون ۴۹درصد محصولات زراعی و ۴۷ درصد محصولات باغی زیرپوشش بیمه قرار گرفته است.
به گفته وی، بیمه کشاورزی از برنامههای حمایتی دولت از کشاورزی و کشاورزان است و بخش زیادی از حق بیمه در قالب سهم دولت پرداخت میشود.
رحیمی افزود:هماکنون محصول و تنه درختان میوه بادام آبی، بادام دیم، انگور، سیب، گردو، انار، گیلاس و آلبالو، هلو و شلیل، زردآلو و آلوچه، گل محمدی و شفتالو در برابر خطرات طبیعی و آب و هوایی از جمله سیل، تگرگ، سرمازدگی،صاعقه زیر پوشش بیمه قرار میگیرند.
وی گفت: در سال زراعی گذشته بیش از ۱۵ هزار هکتار از باغات، ۲۰۸ هزار هکتار از محصولات زراعی و ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار از مراتع استان که دارای طرح مصوب واگذار شده زیرپوشش بیمه کشاورزی قرار داشتند.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۶۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه ۱.۵ میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاوری فعالیت دارند.
نظر شما