سید محمد قدسی روز یکشنبه در حاشیه آزادسازی ساحل در جمع خبرنگاران افزود: امروز بخش ابتدایی عملیات پاکسازی سازههای غیرقانونی ایجاد شده اجرا شد که بر اساس آن علاوه بر سازههای مربوط به ادارات و نهادهای دولتی، بخشی از سازههای مربوط به اشخاص حقیقی نیز تخریب شد.
وی ادامه داد: تخریب این سازههای غیرقانونی شامل دیوارهای بتنی، پی سنگی، استخر، سازههای مسقف و نیمه ساخته شده بود که با هماهنگی و حضور نهادهای مربوط انجام شد.
سرپرست معاونت فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: با آزادسازی سواحل، فضای مناسبی برای تردد مردم با هدف استفاده از منظره زیبای دریا از پارک زیتون شهر قشم تا شهرک آفتاب ۲ در مسیر ساحل جنوبی ایجاد شد.
وی افزود: آزاد سازی حریم قانونی سواحل در قشم براساس دستور ریاست جمهوری به طور قاطع در دستور کار سازمان منطقه آزاد قشم قرار گرفته است و این رویه همچنان ادامه مییابد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.