به گزارش روز سهشنبه ایرنا از سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح الهی افزود: در مرحله نخست نیز با تخریب ساخت و سازهای دولتی و از جمله خود این سازمان بیش از ۱۰ کیلومتر از سواحل شهر قشم آزدسازی شد که با احتساب آن تا کنون ۳۰ کیلومتر از سواحل قشم آزاد شده است.
وی ادامه داد: آزادسازی حریم قانونی سواحل جزیره قشم تا استیفای نهایی حقوق مردم ادامه خواهد یافت و در این راه هیچ استثنایی وجود ندارد.
سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: حسب دستور رییس جمهوری محترم جهت دسترسی آسان مردم به امکانات خدادادی از جمله سواحل زیبای قشم، عزم این سازمان به عنوان نماینده دولت در آزاد سازی حریم قانونی سواحل جزیره قشم جدی است.
وی افزود: سواحل در واقع جزو انفال محسوب میشوند و مردم این جزیره و همچنین گردشگران گرامی حق دارند به راحتی و در امنیت کامل از این سواحل استفاده کنند.
فتح الهی ادامه داد: متاسفانه در گذشته برخی افراد به این گونه مسائل بیتوجهی کرده و زمینه تجاوز به حقوق مردم در سواحل قشم را فراهم کردهاند.
وی اظهار کرد: هماهنگی بوجود آمده بین سازمان منطقه آزاد قشم و دستگاههای اجرایی، قضایی، انتظامی و نظامی در جزیره قشم یک فرصت مبارک برای حل مشکلات مردم و رفع مانعهای توسعه جزیره و رونق کسب و کار مردم است.
سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم افزود: با فضای جدید بوجود آمده در جزیره، امید است جامعه محلی هم از طریق شوراها، دهیاریها و تشکلهای مردمی این فرصت را غنیمت بشمارند و مشارکت عملی در اجرای طرحهای جزیره داشته باشند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما