سنندج- ایرنا- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: یکی از ویژگی های رسانه این است که به دردها و نیازهای مردم توجه کند، نه اینکه با انتشار مطالب ناامید کننده نمک به زخم آنها بپاشد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی شامگاه یکشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت:  وقتی رسانه‌ای، کاملا سیاسی می‌شود مشکلاتی را طرح می کند که مشکل عموم مردم نیست و نمی تواند از مشکلات آنان گره گشایی کند.

وی با بیان اینکه نگاه به فضای رسانه نگاهی باز است تا همه بتوانند اظهار نظر کنند، تاکید کرد: وجدان رسانه ای حکم می کند که یک سری مطالب و مسایل باید رعایت شود که این وجدان در بین رسانه های در طراز انقلاب باید بیش از هر رسانه دیگری نمود داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمن پورذهبی اولین ویژگی یک رسانه را صداقت برشمرد و افزود: خبرنگار و رسانه نباید کلمات و حرفها را عوض کند که بار معنایی آن تغییر یابد چرا که صداقت یک امر جهانی است و همه دنیا آن را می پسندند اما رفته رفته دارد به گوهری نایاب تبدیل می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی مواقع رسانه‌ها با زبان مبالغه مطلب ارائه می کنند که این خلاف صداقت است، تاکید کرد: گاهی هم برخی دروغ نمی گویند ولی آنچه را که باید نمی گویند و این به معنای پنهان کاری است.

حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی یکی دیگر از ویژگیهای رسانه را ایجاد امیدواری اعلام کرد و اظهار داشت: القای امید نیاز هر جامعه ای است و این به معنی غفلت از طرح نگرانی های عاقلانه نیست.

حق جویی و حق طلبی رسانه دیگر ویژگی مهمی بود که نماینده ولی فقیه در کردستان بر آن تاکید کرد و افزود: رسانه باید دنبال حق و حقیقت باشد و واقعیات را به مردم القا کند و در این میان اگر یک رسانه ارزشی، حرف نادرستی بزند تاثیر منفی آن چند برابر بیشتر خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی با بیان اینکه ورود به عرصه انتقاد دلسوزانه  از رسالتهای رسانه است، ادامه داد: باید مطالبی بیان شود که به درد جامعه بخورد و گرهی از مشکلات مردم وا کند.

مسوول بسیج رسانه کردستان هم در این نشست با بیان اینکه برخی به اسم خبرنگار در حقیقت مزدور دشمن هستند، اظهار داشت: این افراد با قرار دادن اطلاعات شخصی خبرنگاران در اختیار کانالهای معاند به دنبال هتک حرمت و محدود کردن خبرنگاران واقعی هستند که خواسته اصحاب رسانه استان ورود دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی برای برخورد با این عده است.

 توفیق مفاخری افزود: برخی نشریات مکتوب در استان هم که اعتبار خود را  از نظام اسلامی دارند، حاضر نیستند از امیدآفرینی، انقلاب و خدمات دولت مطلبی بنویسند و بیشتر فعالیت آنها  در حوزه اقوام کشورهای همسایه است.