به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز دوشنبه در مراسم جشن بزرگداشت چهل و سومین بهار آزادی که با حضور دانشگاهیان کردستان در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: این بیانیه یک بیانیه و ابلاغ عادی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن عبور کرد چرا که آینده را بر اساس مطالبه و بررسی منصفانه نقاط ضعف و درس گرفتن از گذشته، ترسیم کرده است.
وی با بیان اینکه هر موضوعی که از جانب رهبر معظم انقلاب ابلاغ شود دارای اهمیت فراوانی است و با بینش متعالی تدوین و ابلاغ می شود، افزود: رهبر معظم انقلاب از چهره های اصلی انقلاب بوده اند که از طلیعه مبارزات در متن مبارزه بوده و بعد از پیروزی انقلاب هم عضو هیات رییسه اداره کشور و بلافاصله در سال های اول انقلاب منتخب مردم برای ریاست جمهوری شدند و حال نیز بیش از سه دهه رهبری جامعه اسلامی را دارند که همه اینها به اذعان چهره های سیاسی دنیا، یک بینش و اشرافی در ایشان ایجاد کرده است که تسلط ویژه در موضوعات خاص سیاسی و اجتماعی دارند.
استاندار کردستان افزود: رهبر معظم انقلاب با این همه بینش، خود کلمه به کلمه بر روی بیانیه گام دوم انقلاب وقت گذاشتهاند و آنچه که مربوط به چله گذشته و آینده انقلاب است را تبیین کردهاند و لذا برخورد شعاری با این بیانیه و نگاه ویترینی به آن ظلم بزرگ در حق منشوری است که ریل گذاری آینده کشور بر مبنای آن است.
وی در ادامه اضافه کرد: بیانیه گام دوم بعد از سه سال نهادینه نشده و جامعه نخبگان هنوز ارتباط لازم با این بیانیه ایجاد نکرده اند حتی بسیاری از مدیران هم یک بار آن را مطالعه نکرده اند در حالی که برای ارتقای بینش، مطالعه این سند الزامی است.
زارعی کوشا یادآور شد: در تحلیل انقلاب اسلامی و شرایط امروز با مساله عوام زدگی مواجه هستیم که حتی در بین افرادی که در حوزه های مختلف دارای تخصص هستند رسوخ پیدا کرده است.
وی ادامه داد: اگر بینش و نگاه جامع به مسائل نباشد این امکان وجود دارد که در ورطه انحراف در تحلیل مسائل انقلاب سوق پیدا کنیم.
استاندار کردستان گفت: در گذشته یک روالی بود که سال های قبل و بعد از انقلاب مقایسه می شد در حالی که اینها بدیهاتی بود که انقلاب ارائه کرد و در حقیقت برکاتی است که در مقابل چشم همه مردم قرار دارد و جای تبلیغ نداشت.
زارعی کوشا تاکید کرد: امروز برای نسل جدید انقلاب باید واقعیت ها و آنچه که در نتیجه پیروی انقلاب اتفاق افتاد بیان شود که در بعد معنوی و سیاسی، قابل قیاس با خدمات انجام گرفته در حوزه زیرساخت ها نیست.
وی یکی از آسیب های تحلیل انقلاب را بیان یک طرفه نقاط قوت دانست و افزود: تمامی خدمات انجام گرفته نافی ضعف ها نیست و در بیان ضعف ها باید به علتها تکیه کرد نه معلول ها.
به گفته استاندار کردستان در تحلیل جامع و بررسی منصفانه تاریخ کشورمان مشخص می شود هرجا که انقلاب در مسیر آرمانی خود که شهدا در آن حرکت کردند و امام راحل هم برای آن قیام کرد و هدف اصلی مردم بود، حرکت کرده است در همه عرصه ها به موفقیت رسیده ایم و در هر عرصهای که اعتماد به نفس تضعیف شد واز آرمان ها فاصله گرفتیم و ژست های مرسوم دیپلماتیک را حفظ کردیم از توفقیات جا ماندیم.
زارعی کوشا اظهار داشت: از مصادیق ارتجاع این است که کسی دوران طاغوت را بهتر از دوران انقلاب بداند و این وظیفه جامعه دانشگاهی است که این مساله را تبیین کند.
وی ادامه داد: این قیاس زمانی ناپسند تر است که صاحبان کرسی های علمی به آن دامن بزنند، چرا که این قیاس از اساس اشتباه است.
زارعی کوشا با بیان اینکه در سال های جنگ تحمیلی چالش بزرگ کشورمان چگونگی تامین سلاح برای دفاع از کشور در برابر متهاجمان بود، یادآور شد: امروز چالش بزرگ استکبار این است که چگونه جلوی صادرات تسلیحات پیشرفته ایران اسلامی به کشورهای منطقه را بگیرد.
وی گفت: در زمینه باورهای دینی نیز یک پوسته از دین وجود داشت که با خرافات عجیب و غریب آمیخته بود ولی امروز باورهای اصیل اسلامی تعمیق یافته و شناخت بیشتری از آن برای آحاد مردم ایجاد شده است.
استاندار کردستان گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، در حاکمیت مردم یک موضوع و تئوری نو ارائه شد و آن دیپلماسی و مردم سالاری دینی است.
زارعی کوشا ادامه داد: همه اینها نافی ضعف های متعدد در حوزه های مختلف نیست و باید ریشه یابی و درمان شود که در گام دوم انقلاب آنچه که نیاز داریم شناخت به مسائل روز است.
وی به حضور مستشاری ایران در سوریه در گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: برخی از جمله مسوولان رده بالای وقت کشور، این حضور را هزینه بردار و بی فایده می دانستند ولی غافل از این بودند که خاکریز دفاع و حفظ جبهه استراتژیک کشورمان به آنسوی مرزها معطوف شد و این عدم درک مصداق بارز عوامزدگی بود.
استاندار کردستان افزود: از مسوولان اقتصادی دولت گذشته این سوال را دارم که در حالیکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مدافعان حرم، امنیت را تا دریای مدیترانه حفظ کردند، شما چرا در سایه این امنیت، کفایت لازم برای تامین منافع اقتصادی را نداشتید، نکند انتظار این بود که اقتصاد را هم مدافعان حرم تامین کنند؟
زارعی کوشا افزود: یک نگاه دوگانه از سالهای اخیر باعث شد تا در زمینه هایی از توفیقات فاصله بگیریم.
وی در ادامه با بیان اینکه کردستان از بزرگترین ظرفیت های علمی منطقه است، تاکید کرد: مدیریت اجرایی روی توان دانشگاه های استان حساب ویژهای باز کرده است و یکی از اجزای اصلی مدیریت و برنامه ریزی و تحول در استان را مجموعه دانشگاهی تعریف کرده ایم.
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه کردستان باید در تبیین بیانیه گام دوم انقلاب پیشگام باشد، گفت: در حوزه های مختلف برای ارتقای شاخصها، نیازمند نگاه و مشورت جامعه نخبگان هستیم و آماده ایم از این ظرفیت کم نظیر بهره بگیریم.
زارعی کوشا گفت: در نشست اخیر با ریاست جمهوری، بحث بومیگزینی مطرح و از آن به عنوان ظلم به فرزندان مستعد کردستان نام برده شد که امیدواریم با پیگیری لازم این مساله بر طرف شود.
همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در ایام دهه فجر، بهره برداری از ۳۹۷ پروژه عمرانی و اقتصادی در کردستان آغاز شده است.
از ۱۲ بهمن ماه سال ۱۳۵۷ سالروز ورود تاریخی حضرت امام خمینی(ره) به میهن اسلامی تا ۲۲ بهمن که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید، دهه فجر نامگذاری شده است، این ایام هر سال جشن گرفته می شود.
امسال چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است.