ایلام - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: استقبال از واکسن کودکان ۹ تا ۱۲ سال در استان متوسط است و تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ تفر از این افراد برای تزربق واکسن مراجعه کرده اند.

دکتر جمیل صادقی فر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کودکان ۹ تا ۱۲ سال از یکی از ۲ واکسن پاستوکوَک داخلی و سینوفارم تزریق کرده اند.

وی در خصوص تزریق واکسن در شهرستان ها نیز افزود: آمار تزریق واکسن کودکان در شهرستان ها متغیر است، بعنوان مثال در آبدانان یک چهارم کل جمعیت ۹ تا ۱۲ سال یعنی ۲۵ درصد واکسن تزریق کرده اند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: تزریق واکسن کودکان ۹ تا ۱۲ سال در هلیلان ۲۳ درصد، بدره ۱۵ درصد و ایلام هفت درصد است که امیدواریم این آمار ارتقا پیدا کند و والدین در اسرع وقت کودکان خود را واکسینه کنند.

صادقی فر تاکید کرد: در این شرایط باید والدین نسبت به تزریق واکسن فرزندان خود اقدام کنند چرا که سویه جدید امیکرون کودکان را در معرض خطر قرار داده و مانند گذشته نیست که نگران کودکان کم سن و سال نباشیم و خطری آنها تهدید نکند.

وی در خصوص تزریق سه دُز واکسن کرونا در استان گفت: تزریق دُز اول ۹۰ درصد، دُز دوم ۸۰ درصد و دُز سوم کمتر از ۳۰ درصد است که در تزریق دُز سوم عقب هستیم و افراد باید هر چه سریعتر اقدام به تزریق کنند.

وی اظهار داشت: تصور نشود افرادیکه که ۲ دُز واکسن تزریق کرده اند ایمنی آنها کامل است، بخصوص زمانیکه ۲ یا سه ماه از تزیق واکسن دوم آنها گذشته باشد، میزان آنتی بادی در بدن کمتر شده و افراد نیازمند تزریق دُز سوم هستند تا ایمنی بدن خود را تقویت کنند.

دکتر صادقی فر یادآور شد: این روزها که شیوع کرونا و سویه امیکرون افزایش یافته است در کنار توجه به تزریق واکسن توجه به دستورالعمل های بهداشتی بیش از پیش ضروری است.

وی تصریح کرد: استفاده از ماسک باید به حداکثر برسد و بیماران پرخطر، افراد دارای بیماری زمینه ای، مادران باردار، فشار خون دیابت بیماران خاص وارد تجمعات نشوند در صورت عدم ضرورت از خانه خارج نشوند و تلاش کنیم اصول مهم بهداشتی را در مواجه با این ویروس بسیار خطرناک که قدرت انتشار آن از سویه های قبلی بسیار بالاتر است، رعایت کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام عنوان کرد: برای اولین بار در استان مشاهده می کنیم یک ویروس در طول ۲ سال گذسته و یک سویه ای از ویروس به نام امیکرون به گونه ای رفتار کرده که در مقایسه هفتگی بیش از هشت برابر طی ۲ هفته افزایش ابتلا داشتیم که می تواند خطرناک باشد و  از ۱۰ تا ۲۰ ابتلا در روز در حال نزدیک شدن به ۵۰۰ ابتلا هستیم.