کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم تقویت و گسترش برنامه‌های آموزشی خانه مطبوعات برای خبرنگاران گفت: تبیین کارکردهای رسانه و ارتقای سواد رسانه‌ای راهبردی موثر در عرصه اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی است و می تواند زمینه اعتمادزایی و امید آفرینی را فراهم کند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا؛ «بهمن امیری‌مقدم» در دیدار با اعضای هیات مدیره خانه مطبوعات استان کرمانشاه با تأکید بر لزوم توسعه برنامه های آموزشی با رویکرد ارتقای سواد رسانه ای در جامعه، افزود: جهاد تبیین و روایتگری انقلاب اسلامی که در بیانیه گام دوم نیز بر آن تأکید شده با نقش آفرینی رسانه ها محقق می شود.

وی اظها کرد: خانه مطبوعات باید به عنوان تشکل صنفی رسمی رسانه ای برای تنویر افکار عمومی، بیان حقایق و روشنگری به عنوان راهبردی موثر برای مقابله با جریان تحریف باید نقش هماهنگ کننده و محوری ایفا کند.

رسانه‌های کرمانشاه باید جایگاه ملی داشته باشند

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تشریح و تبیین کارکردهای رسانه در جامعه می تواند سبب تقویت فعالیت عرصه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی شود، تصریح کرد: تاریخ مطبوعات کرمانشاه نشان می دهد که این استان دارای سوابق ارزنده ای در عرصه رسانه با حضور شخصیت های برجسته و روزنامه نگاران فرهیخته بوده است و امروز با لحاظ داشت این میزان فعالیت باید رسانه های پویای استان در سطح کشور دارای جایگاه ملی باشند.

مقام ارشد استان به لزوم پویایی رسانه های رسمی در تولید محتوا با استفاده از ابزارهای نوین اطلاع رسانی و حضور فعالانه در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: رسانه ها در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات و ظهور شبکه های اجتماعی می توانند به پایگاه مورد اعتماد مردم برای انتشار اخبار تبدیل شوند و در جنگ نرم با انتشار به موقع، سریع و مبتنی بر واقعیت اخبار و گزارش ها، فضای آگاه سازی و روشنگری را به لحاظ شاخص کمی و کیفی بهبود دهند.

وی رسالت مهم و خطیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه مطبوعات را برای ساماندهی و تقویت مهارت‌های تخصصی خبرنگاران با آموزش مستمر خاطرنشان ساخت و افزود: فضای رسانه به دلیل پویایی از جذابیت مناسبی برای کار و فعالیت برخوردار است ولی انتظار داریم آموزش مدون و مستمر قبل از ورود به عرصه خبر در اولویت قرار گیرد و خبرنگاران با شناسنامه مشخص و بر اساس رسالت حرفه ای وارد عرصه رسانه شوند.

رفع مشکلات اصحاب رسانه را پیگیری می‌کنیم

امیری مقدم به حمایت ویژه مقام ارشد استان برای گسترش برنامه های تقویت نقش رسانه های چاپی، برخط، پایگاه های خبری و خبرگزاری ها اشاره کرد و بیان داشت: برگسترش تعامل نظام مند و همکاری دستگاه های اجرایی با رسانه ها به لحاظ کارکردهای موثر در حوزه اطلاع رسانی و تأثیر گذاری بر افکار عمومی تأکید داریم و طبعاً در این عرصه حل مشکلات صنفی و رفاهی روزنامه نگاران را نیز با همکاری نهادهای متولی از جمله خانه مطبوعات به عنوان تشکل رسمی و صنفی این حوزه پیگیری می کنیم.

استاندار کرمانشاه تقویت فضای مطالبه گری و نقد منصفانه و اخلاق مدارانه را اقدامی مطلوب برای بهبود فرآیندها ارزیابی کرد و افزود: خانه مطبوعات و اهالی رسانه برای جلب مشارکت مردم در توسعه استان پای کار بیایند و بی شک می توانند در مسیر پیشرفت و پیشبرد برنامه های تدوین شده موثر باشند.

وی توجه به اقتصاد رسانه و ترویج برنامه های آموزشی، فرهنگی و مدیریتی را برای توسعه کمی و کیفی فعالیت های رسانه امری مهم دانست و گفت: خانه مطبوعات می تواند در این زمینه بسیار مطلوب کار کند و حتماً حمایت ویژه ای خواهیم داشت.

ظرفیت‌های کرمانشاه معرفی شود

امیری مقدم تأکید کرد: معرفی قابلیت ها و ظرفیت های کرمانشاه به عنوان سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی امروز یک راهبرد برای پیشبرد برنامه و از جمله حضور سرمایه گذاران در استان است و بر این مهم اعتقاد و باور داریم که برای توسعه باید از مشارکت مردم و جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی بر اساس اولویت های مشخص شده در اسناد مطالعاتی و طرح های آمایش سرزمینی بهره بگیریم.

وی گفت: انتظار داریم برای انسجام و همراهی و همدلی در بین رسانه ها تلاش شود و امید در جامعه تقویت گردد تا روحیه خودباوری گسترش یابد و رسانه ها با دوری از حاشیه ها به پایگاه امید آفرینی و اعتمادزایی تبدیل شوند و ارتباط با مردم و مسوولان را تسهیل و مطالبات مطرح و پیگیری شود.

در این نشست مدیرعامل خانه مطبوعات و اعضای هیأت مدیره به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص برنامه های عرصه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و اهداف این تشکل صنفی پرداختند و ضمن ارائه گزارشی از آسیب‏ شناسی فعالیت های رسانه ای، ساز و کارهای لازم برای ارتقای کمی و کیفی رسانه های استان را تشریح کردند.