به گزارش خبرنگار ایرنا ، سیدپرویز فتاح روز چهارشنبه در آیین واگذاری ۱۱۳ هزارمین سند بنیاد علوی در ساری، افزود: بنیاد مستضعفان تنها در سال گذشته ۶ هزار میلیارد تومان برای مقابله با ویروس کرونا و جبران بخشی از ضرر و زیان ناشی از این بیماری به برای اقشار کم درآمد جامعه هزینه کرد و این رقم امسال بیشتر خواهد بود.
وی با اظهار این که بنیاد مستضعفان با تمام توان در خدمت محرومان جامعه است و هدفش برقراری عدالت می باشد ، اظهار داشت : هر جا که املاک غصبی وجود داشته باشد ، آن را به مردم باز می گردانیم و سایر اموال نگهداری شده نیز به صورت امانت در اختیار بنیاد مستضعفان است تا به مرور کارهای واگذاری آن به افراد انجام شود.
فتاح با اعلام این که در برنامه امروز ۳۵ هزار هکتار از اسناد املاک غصب شده توسط خاندان پهلوی به مردم استان های مازندران، گیلان، گلستان، هرمزگان،خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی واگذار شده است، گفت: بنیاد علوی مصمم است علاوه بر واگذاری اسناد املاک غصبی، دارایی ها و املاک اجاره ای خود را نیز به مرور به مردم واگذار کند.
رییس بنیاد مستضعفان با اظهار این که فشارها و تحریم های ظالمانه دشمنان هیچگونه تاثیر منفی بر فعالیت های این بنیاد نداشته است، افزود : بنیاد علوی در شرایط سخت تحریمی، علاوه بر کمک به اقتصاد کشور، در اشتغالزایی نیز بسیار موفق عمل کرده است.
وی از واگذاری رایگان زمین بنیاد مستضعفان برای ایجاد کار و یا بنای عام المنفعه به متقاضیان واجد شرایط خبر داد و گفت : در مازندران نیز اگر طرحی در این زمینه باشد، بنیاد علوی زمین رایگان واگذار می کند.
فتاح افزود : بازگرداندن مالکیت زمینهای غصب شده به محرومان جامعه یکی از اهداف انقلاب اسلامی است و این امر مسوولیت ما را دوچندان می کند و امروز پس از گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب، این امر باید شتاب گیرد.
وی گفت : خاندان پهلوی ۴۴ هزار سند زمین مردم را به نام خودشان غصب کردند و رضا شاه ۸۰ سال پیش بابت اجاره ملاک غصبی ماهانه ۷۰۰ میلیون ریال درآمد داشت ، علاوه بر این که قسمت زیادی از خودروی رضا شاه از طلا ساخته شده بود و هم اکنون بیش از ۲۰۰ دستگاه خودروی نفیس خاندان پهلوی که برخی از آنها فقط در جهان یک مدل دارد، در موزه نگهداری می شود.
فتاح افزود : با پیروزی انقلاب اسلامی، خاندان پهلوی برابر با اسناد موجود، هنگام ترک کشور، ۱۰۰ میلیارد دلار پول این ملت را از کشور خارج کردند و این بزرگ ترین خیانت به مردم بود.
در این مراسم علاوه بر واگذاری اسناد املاک بنیاد علوی به مردم مازندران به صورت حضوری ، دستور واگذاری اسناد مربوط به اراضی استان های ،گلستان، گیلان ، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی و هرمزگان هم به صورت ویدئو کنفرانسی داده شد.
زمین های بنیاد علوی، زمین هایی است که در دوره پهلوی اول و دوم از مالکان آن گرفته شده و به نام بنیاد پهلوی سند خورده بود. این زمین ها پس از انقلاب در اختیار بنیاد مستضعفان قرار گرفت و با تاسیس بنیاد علوی به این بنیاد رسید.
بنیاد علوی آذر ماه سال ۶۶ به عنوان یک شرکت و موسسه غیرتجاری ثبت شد و در سال ۸۴ همزمان با تغییر مدیریت به عنوان بازوی بنیاد مستضعفان، فعالیت خود را در امور خیریه و عام المنفعه آغاز کرد.