به گزارش ایرنا، دکتر صدیق جدیدالاسلامی روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شاخصهای عملکرد بیمارستانهای دانشگاهی در بخش درمان، میانگین تخت فعال با احتساب تخت اورژانس در استان را ۲ هزار و ۵۷۲ تخت برشمرد و اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۹۷ هزار و ۸۷ بیمار در استان بستری و درمان شدهاند.
وی سرانه تخت فعال به جمعیت را در استان ۱.۸ تخت و این شاخص را در کشور ۱.۷۹ اعلام کرد و افزود: میزان تخت ویژه به تخت کل در همه بیمارستانهای استان ۷.۵ تخت و در کشور ۱۰.۳ درصد است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در استان، ۱۳.۴ تخت ویژه در اختیار داریم که این آمار در کشور ۱۸.۶ است.
دکتر جدیدالاسلامی ادامه داد: بطور میانگین به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت ۸.۹ دستگاه سیتی اسکن مجهز در کشور وجود دارد که این آمار در کردستان، ۸.۳ دستگاه است.
وی یادآور شد: به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت در استان، ۲.۴ دستگاه ام ار آی، ۰.۶ دستگاه آنژیوگرافی و ۷.۱ دستگاه ماموگرافی فعال و در حال ارائه خدمات به مراجعه کنندگان است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: شاخص مرگ و میر بیمارستانی در استان به ازای هر یک هزار نفر جمعیت ۱.۸ و در کشور ۲.۵ نفر است که نشان از پایین بودن این شاخص در استان دارد.
دکتر جدیدالاسلامی تعداد تختهای بیمارستانی ویژه در استان را ۳۱۴ تخت اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۵۱ تخت آیسییو، ۹۳ تخت سی سی یو، ۵۸ تخت NICU و ۱۲ تخت PICU فعال است.
وی ضمن اشاره به فعالیت ۱۶ بیمارستان دولتی در استان اظهار داشت: اکنون ۵۷۱ پزشک متخصص، فوق تخصص و فلوشیپ در سطح استان به بیماران خدمت ارائه میدهند.
دانشگاه علوم پزشکی کردستان دارای ۱۴ بیمارستان درمانی است که از این میان، بیمارستان های کوثر، بعثت، توحید و قدس مراکز پزشکی آموزشی و درمانی هستند.