قربانعلی سهرابی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : براساس آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال حاضر شهرستانهای ساری، بابل، آمل، قائمشهر، نور، نکا، گلوگاه، رامسر، بابلسر، جویبار، سوادکوه، نوشهر، فریدونکنار، بهشهر، کلاردشت، عباس آباد و تنکابن در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا، کلاسهای درس به صورت حضوری در این نقاط از استان را ممنوع کرد و تحصیل دانش آموزان به صورت مجازی تا بهبود وضعیت کرونایی ادامه مییابد.
وی ادامه داد: همچنین در زمان حاضر، وضعیت کرونایی شهرستانهای چالوس، محمودآباد و سوادکوه شمالی نارنجی و شهرستان های سیمرغ و میاندرود رنگ زرد است که تحصیل دانش آموزان در این مناطق از استان به صورت حضوری با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی خواهد بود.
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش مازندران گفت : در مناطق نارنجی و زرد کرونایی مدیران مدارس میتوانند با برآورد جمعیت محصلان در کلاسهای درس به صورت شیفت بندی دانش آموزان را به کلاس های درس فرا بخوانند و به صورت نیمه حضوری هم کلاسهای درس دایر باشد.
سهرابی با اشاره به افزایش ابتلای کودکان و نوجوانان به اومیکرون در هفتههای گذشته در مازندران، اظهار داشت : دانش آموزان و کارکنان مدارس که دارای علایم سرما خوردگی و یا کوفتگی و بدن درد و همچنین سرفه، آبریزش بینی هستند حق ورود به کلاسهای درس و مدارس را ندارند و باید به مدت ۲۰ روز قرنطینه شوند و بعد از پایان دوران نقاهت دوباره در مدارس حضور یابند.
وی با بیان این که ورود دانش آموزان در مناطق زرد و نارنجی کرونایی بدون استفاده از ماسک در کلاسهای درس ممنوع است، تصریح کرد: در یک ماه گذشته از ورود ۱۰ هزار و ۲۲۰ دانش آموز به مدارس که نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی بیاعتنا بودن جلوگیری شد.
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش مازندران گفت : همچنین در یک ماه گذشته از ورود چهار هزار و ۲۰۰ دانش آموز در نقاط مختلف استان که دارای علایم سرما خوردگی و یا کرونا بودند به کلاسهای درس جلوگیری شد و حُسن اجرای دستورالعملهای بهداشتی و سلامت محصلان رکن اصلی و اساسی برای بازگشایی مدارس در شرایط کرونایی در نظر گپرفته شده است.
وی افزود : از ابتدای بهمن تاکنون علایم مشکوک ابتلا به کرونا در ۸۰۰ معلم مازندرانی هم مشاهده شد که پس از انجام تست مشخص شد تنها ۶۰ نفرشان به این بیماری مبتلا شدند و تمام معلمان مشکوک و یا مبتلا به کرونا به مدت ۲۰ روز قرنطینه شدند و بعد از به دست آوردن مجدد سلامتی به سرکار خود بازگشتند.
سهرابی با اشاره به تزریق دز سوم واکسن کرونا در بین ۴۳ هزار معلم مازندرانی گفت : در زمان حاضر حدود ۴۰ درصد از این جامعه هدف نسبت به دریافت دز یادآور واکسن خود اقدام کردند.
آموزش حضوری فراگیر همزمان با سراسر کشور از اول آذر ماه جاری در چهار هزار و ۲۰۵ مدرسه استان شروع شد و ۵۲۰ هزار دانش آموز و ۴۵ هزار معلم مازندرانی بعد از ماهها آموزش مجازی، در کلاس درس حاضر شدند.