دکتر حسن بختیاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۰ درصد مبتلایان سویه اُمیکرون کودکان هستند لذا واکسیناسیون این گروه اهمیت دارد.
وی با اشاره به وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان اظهار داشت: تاکنون میزان تزریق نوبت اول واکسن در زنجان به میزان ۹۳ درصد، نوبت دوم ۸۵ درصد و نوبت سوم نیز ۴۱ درصد بوده است.
بختیاری با بیان اینکه با توجه به پیش بینی انجام شده مبنی بر غالب شدن سویه جدید " اُمیکرون" در این استان تصریح کرد: از حدود یک ونیم ماه گذشته برخی از مراکز واکسیناسیون استان به دلیل کاهش میزان بروز بیماری تعطیل شده بودند که اکنون برای خدمت رسانی بهتر فعال شده اند.
این مسوول ادامه داد: علاوه بر آن مراکزی که پیش از این، ساعات کاری آنها به دلیل یاد شده کاهش یافته بود، در زمان حاضر افزایش یافته است.
وی اظهار داشت : همچنین شمار کادر فعال در مراکز واکسیناسیون نیز افزایش یافته و در واقع با مجموع کارهای انجام شده، خدمات رسانی به مراجعه کنندگان تسهیل شده است.
بختیاری در خصوص تنوع واکسن های موجود در مراکز واکسیناسیون استان نیز گفت: هر چند کمبودهای مقطعی در برخی واکسن ها وجود داشت اما اکنون تعدادی از آنها رفع شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با تاکید بر اینکه عموم مردم برای تزریق واکسن به نوع خاصی اصرار نداشته باشند ادامه داد: بر اساس پلتفورم هایی که وجود دارد، می توان واکسنهای مشابه را جایگزین کرد و با توجه به تزریق های قبلی، راهنمایی هایی لازم نیز در مراکز ارایه می شود.
وی با تاکید بر لزوم تزریق دُز سوم واکسن کرونا اظهارداشت: با توجه به اهمیت تزریق واکسن در پیشگیری از شدت یافتن بیماری، بستری و حتی نیاز به بخش ویژه بیمارستانی و در نهایت فوت، به عموم مردم توصیه می شود موضوع واکسیناسیون را جدی تر بگیرند.
بختیاری خاطرنشان کرد: سرایت پذیری بالای سویه جدید کرونا، شیوع خانوادگی آن را به دنبال داشته و بر این مبنا به ویژه بزرگسالان به تزریق واکسن نوبت سوم توجه ویژه ای داشته باشند.