به گزارش ایرنا، محمدعلی زنگنه اسدی عصر دوشنبه در نشست خبری افزود: شرکت ها و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری سال گذشته ۳۲۰ میلیارد ریال محصول تولیدی خود را به فروش رساندند.
وی اظهار داشت: عمده محصولات تولیدی این واحدهای فناور در حوزه گلخانههای هوشمند، فنی و مهندسی، برق و الکترونیک بوده است.
رییس دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با بخش صنعت نیز گفت: از ابتدای سال جاری ۳۲ قرارداد پژوهشی از سوی این دانشگاه با بخش صنعت با هدف رفع نیازهای علمی و صنعتی امضا شده است.
زنگنه اسدی افزود: ارزش قراردادهای پژوهشی این دانشگاه با بخش صنعت افزون بر ۳۱ میلیارد ریال است که سازمان امور اراضی کشور، شرکت ماشینهای الکتریکی 'جمکو' شهرستان جوین، سیمان سبزوار و چند شرکت دیگر بخشی از این تفاهم نامه های صنعتی بوده است.
وی اظهار داشت: همچنین با هدف ارتباط موثر دانشگاه با بخش صنعت و کمک به ارتقای بخش تولید، تعدادی از اعضای هیات علمی برای فرصت مطالعاتی در بخش جامعه و صنعت اعزام شدهاند.
رییس دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به رشد علمی دانشگاه نیز افزود: از ابتدای سال جاری ۴۶۷ مقاله اعضای هیات علمی این دانشگاه در مجلات علمی معتبر بینالمللی و داخلی منتشر شده است.
زنگنه اسدی با اشاره به رسالت دانشگاه در رفع مشکلات و معضلات شهری نیز گفت: همایش ملی بررسی تجارب بازآفرینی شهری در سبزوار با محوریت دانشگاه حکیم طی سال های گذشته برگزار و نیز پژوهشگران علوم اجتماعی این مجموعه اقدامات موثری در حوزه آسیب های اجتماعی ارائه دادند.
وی ادامه داد: همچنین با همکاری علمی دانشکده علوم محیطی و جغرافیای دانشگاه حکیم سبزواری با اداره میراث فرهنگی شهرستان داورزن آبشارهای بفره این شهرستان در فهرست میراث طبیعی ملی کشور ثبت شده و موضوع ثبت ژئوپارک سبزوار در مرحله پیگیری قرار دارد.
دانشگاه حکیم سبزواری یکی از ۲۲ دانشگاه محور در ایران است که با حدود ۹ هزار دانشجو دارای ۳۳ گروه آموزشی، ۱۳۹ کد رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی تا دکتری و ۱۰ دانشکده است.
سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.