به گزارش ایرنا ، نماینده عالی دولت در گیلان عصر پنجشنبه در نخستین ایستگاه از روند اجرای پل کابلی آستانه اشرفیه بازدید کرد و با اشاره اینکه بیش از ۱۰ سال است این پروژه روی زمین مانده، گفت: اعتبار تکمیل این پل ارتباطی، از مصوبات سفر اخیر رییس جمهوری تامین شده است تا مردم شاهد بهره برداری این پل از ابتدای خرداد ۱۴۰۱ باشند.
اسدالله عباسی افزود: قبل سفر آیت الله دکتر رییسی به گیلان، از این پل بازدید و بررسی های لازم برای اختصاص میزان اعتبار اتمام و بهره برداری این پروژه پیش بینی شد،که هم اکنون تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه با تامین اعتبار اتمام این پروژه که قبلا به صورت اسناد خزانه بود، ضرب العجل بهره برداری تعیین کرده ایم، اضافه کرد: با توجه به تامین اعتبار لازم دیگر هیچ بهانه ای نخواهد بود و براساس قول پیمانکارقرار است تا آخر اردیبشهت ۱۴۰۱ این پل را آماده و به بهره برداری برساند.
استاندار گیلان بر لزوم رفع مشکل آزادسازی دو طرف پل توسط شهرداری آستانه اشرفیه تاکید کرد و گفت: به فرماندار دستور دادم که برای تعیین تکلیف این موضوع، روز شنبه با شهرداری و اعضای شورای شهر جلسه بگذارد.
عباسی تصریح کرد: دو طرف پل مانع از بهره برداری و استفاده عموم مردم از این پل که مردم سالیان سال منتظر بهره برداری آن بوده اند، است که به طور جدی طبق قول و وعده ای که مهندس ناظر و پیمانکار بر کار سه شیفت دادند و اهتمام ویژه شهرداری، تا پایان اردیبهشت این پل را تحویل بدهند.
ساخت پل کابلی آستانه اشرفیه از سال ۱۳۸۹ بر روی رودخانه سفیدرود و در کنار پل قدیمی آستانه اشرفیه آغاز شد. این پل ۱۶۰ متر طول، ۱۳ و نیم متر عرض و ۴ پایه ۴۰ متری دارد و نخستین پل کابلی بدون پایه درگیلان است.
دیدار نماینده عالی دولت با کادر فداکار درمان آستانه اشرفیه
استاندار گیلان همچنین در ادامه سفر خود به آستانه اشرفیه با امید آتش افروز کادر شجاع و فداکار درمان بیمارستان کوثر این شهرستان دیدار کرد و با حضور در منزل امید آتش افروز، با تمجید از حرکت فداکارانه و خداپسندانه این جوان آستانه ای، گفت: تصمیم آنی و شجاعانه انسانهای فداکار که جان خود را در طبق اخلاص می گذارند و جان و مال مردم را نجات می دهند، در پیشگاه خدا اجری بسیار بزرگ دارد.
وی افزود: تکریم انسانهای فداکار، تکریم جایگاه والای انسانیت و از خودگذشتگی است و قطع یقین نه تنها بیماران بستری در بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه و خانواده آنان، بلکه آحاد جامعه و مسئولان این حرکت فداکارانه و مسئولانه را قدردان هستند.
امید آتش افروز نیروی کادر خدمات درمان بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه ساعت ۲ نیمه شب ۲۳ بهمن ماه جاری هنگام تعویض کپسول اکسیژن و انتقال آن به بخش کرونایی این بیمارستان، متوجه ترکیدن مانومتر و تخلیه اکسیژن می شود و جهت جلوگیری از انفجار آن و نجات جان بیماران، همراهان و کادر درمان، با دو دست خود محکم مسیر تخلیه اکسیژن را می گیرد تا به آرامی تخلیه شود، که متاسفانه به دلیل فشار بیش از حد و سوختگی، از ناحیه هر دست آسیب جدی می بیند.
حضور در مراسم سالروز شهادت نخستین شهید مدافع سلامت کشور
نماینده عالی دولت در استان گیلان در ادامه سفر خود راهی شهر کلاچای شد و در مراسم دومین سالروز شهادت نخستین شهید مدافع سلامت کشور شهیده نرجس خانعلی زاده حضور یافت.
این مراسم عصر امروز با سخنرانی آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در سالن ورزشی شهدای کلاچای برگزار شد.
نرجس خانعلی زاده، پرستار جوان بخش اورژانس بیمارستان میلاد لاهیجان سال ۱۳۹۸ در آغاز شیوع ویروس کرونا در ایران؛ حین رسیدگی به بیماران، به کووید ۱۹ مبتلا و بستری شد.
نخستین شهید مدافع سلامت کشور روز سه شنبه ۶ اسفند ماه ۱۳۹۸در سن ۲۴ سالگی و در راه خدمت به سلامت جامعه، جان خود را از دست داد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای سد پلرود رودسر
استاندار گیلان همچنین به شرقی ترین نقطه استان یعنی شهرستان رودسر رفت که علاوه بر بازدید از سد پلرود رحیمآباد این شهرستان از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار این پروژه از محل اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهوری خبر داد.
عباسی را که در این بازدید آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان همراهی کرد با بیان اینکه به پیشنهاد آیت الله فلاحتی به سد پلرود آمده ایم تا پیشرفت این پروژه را شاهد باشیم، گفت: از محل اعتبارات سفر آیت الله دکتر رئیسی مبلغ یک صد میلیارد تومان اعتبار نقدی به این پروژه اختصاص داده شد که از این میزان ۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ و مابقی در سال ۱۴۰۱ پرداخت می شود.
دکتر اسدالله عباسی با بیان اینکه ضرب العجل یک هفته ای به مسئولین مربوطه برای تعیین تکلیف وضعیت روستای آزارکی در محدوده سد داده ام، اظهار کرد: در زمینه تعیین وضعیت تملک زمین ها و خانه هایی که در محدوده سد قرار دارد باید به زودی تصمیمی اتخاذ و زمین ها خریداری و آزادسازی شده و این کار باید بصورت جهادی انجام شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه طبق نظر پیمانکار با اعتباری که اختصاص داده شده تا دو سال آینده سد آماده بهره برداری می شود، گفت: انتظار داریم جاده دسترسی سد قبل از بهره برداری پروژه آماده شود.
وی تصریح کرد: از همه عوامل دست اندرکار اجرایی این پروژه می خواهم بصورت جهادی کار کنند زیرا مردم ما بیشتر از این نمی توانند منتظر بمانند.
استاندار گیلان در پایان بازدید به فرماندار رودسر دستور داد با توجه به درخواست های مردمی، بلافاصله از جاده دسترسی بالادستی سد بازدید و بررسی بعمل آورد.
سد مخزنی پلرود یکی از طرح های بزرگ تامین آب استان است که با هدف تنظیم آب رودخانه پلرود بعنوان دومین رودخانه بزرگ گیلان و استفاده از آن جهت تامین نیاز آبی بالغ بر ۳۳ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی منطقه ( پلرود و شلمان رود) اجرا می شود.
با اجرای طرح مخزنی پلرود، علاوه بر تامین آب باغ های چای، نیاز آب شرب هشت شهر شرق گیلان از جمله لنگرود، رودسر، چابکسر، کلاچای، املش، کومله، واجارگاه و رحیمآباد به میزان ۴۰ میلیون متر مکعب در سال تأمین می شود.
عملیات اجرایی این پروژه از فروردین ماه سال ۱۳۸۹ آغاز شده است.