به گزارش ایرنا، امیر اکرمزاده روز یکشنبه با اشاره به سفرهای نوروزی هموطنان و قرارگیری استان سمنان در مسیر زائران امام رضا(ع) به خبرنگاران اظهار داشت: راه اندازی بازارچه های صنایع دستی فرصتی برای عرضه کالاهای دست ساخت و فروش و رونق اقتصادی برای فعالان و هنرمندان این عرصه محسوب می شود.
وی ادامه داد: راهاندازی بازارچه نوروزی صنایع دستی در ورودی شهرهای استان سمنان با همراهی بخشهای مختلف مانند شهرداری، راه و شهرسازی و پلیس به منظور تامین ایمنی جاده دنبال میشود.
وی بیان کرد: بازارچه نوروزی صنایع دستی فرصتی برای هنرمندان، تولیدکنندگان صنایعدستی و مددکاران کمیتهامداد امام خمینی(ره) است که با عرضه و فروش دستسازهای کاربردی به اقتصاد خودشان کمک کنند.
کرمزاده تصریح کرد: برخی سالها هنرمندان با فروش محصولات صنایع دستی خود طی ۱۵ روز آغاز سال نو، به فروش یکسال خود دست یافتند و امید است امسال نیز فروش پر رونق باشد.
وی تاکید کرد: تولید محصول کاربردی و با کیفیت، متناسب با نیاز روز و توجه به مولفه خلاقیت و نوآوری موثر در فروش است.
وی یادآور شد: استان سمنان در ۵۳ رشته صنایع دستی فعال است و تولیدات صنایع دستی با وجود هنرمندان کاربلد کاربردی بوده و موارد تزیینی نیست و همین امتیاز موثر در فروش است.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان سمنان گفت: بازارچههای نوروزی فرصتی مناسب برای فروش محصولات صنایعدستی است و انتظار میرود هنرمندان با عرضه تولیدات متنوع و با کیفیت به میزان فروش مناسب دست یابند.
استان سمنان پنج هزار هنرمند صنایع دستی در رشته های مختلف دارد.
شاخه هایی مانند سفال و سرامیک، انواع بافته ها و ساخت ساز، صنایع چوب، کارگاه های تراش سنگ به واسطه معادن فیروزه موجود در این استان رونق بیشتری دارد و رشته هایی مانند چاقوسازی، قفل سازی، گره چینی، ارسی سازی، شیشه گری فوتی، رفوگری، چهل تکه دوزی، پلاس بافی، طراحی سنتی، حجاری، سنگ تراشی سنتی و کلاه نمدی از رشته های منسوخ شده و ۱۸ رشته نیز در خطر فراموشی قرار دارد.